Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara a anunțat ultimul străin din lotul pentru sezonul 2018/2019

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.08.2018

SCM Timișoara și-a completat lotul la capitolul jucători străini. Nikola Pesakovic este ultimul stranier care a semnat pentru formația bănățeană în această vară.

În vârstă de 27 de ani, Pesakovic s-a născut pe 16 aprilie 1991 la Cacak, Serbia. El măasoară 1.93 metri și evoluează pe poziția 2. Jucătorul sârb s-a format la Borac Cacak, echipă pentru care a evoluat și în ultimul sezon.

Nikola Pesakovic a jucat 42 de partide pentru echipa sârba în campionat și a avut medii statistice de 11.4 puncte, 3.4 pase decisive și 2.2 recuperări. Alături de Borac Cacak, Pesakovic a fost semifinalist în campionatul Serbiei și  în Liga Adriatică 2.

În cariera lui, Nikola Pesakovic a mai trecut pe Partizan Belgrad, Vojvodina, Nea Kifisia și Igokea Aleksandrovac.

Nikola Pesakovic este al 6-lea străin transferat în această vară de SCM Timișoara, după Brandon Randolph, Vladan Vukosavljevic, Sherwood Brown, Mirko Stojadinovic și Milos Komatina. Din lotul timișorenilor mai fac parte Octavian Popa Calotă, Dragoș Diculescu și Alexandrul Coconea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!