Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara a cedat la 5 puncte amicalul cu vicecampioana Serbiei

Andreea Vlase

Andreea Vlase
06.09.2018

SCM Timișoara a jucat la Belgrad a doua partidă de pregătire din presezon. Alb-violeții au cedat cu 81-86 în fața celor de la FMP, pe sferturi: 18-17, 26-17, 14-25, 23-27. Sârbii au avut un run de 13 puncte în sfertul trei și au trecut la conducere. Bănățenii s-au apărat mai bine în prima repriză, când au primit doar 34 de puncte, dar au încasat 52 de puncte în partea secundă.

După victoria din primul amical, 81-64 cu CSM CSU Oradea, timișorenii au mers la Belgrad pentru al doilea meci de verificare în noua formulă. După un prim sfert echilibrat, SCM Timișoara s-a distanțat la 10 lungimi la pauza mare, scor 44-34. Cel mai mare ecart în favoarea alb-violeților a fost de 12 puncte, 46-34 în primul minut al sfertului trei.

Vicecampioana Serbiei a reușit un run de 13 puncte în a doua parte a perioadei de joc și a preluat conducerea cu 57-54. La ultima pauză scorul era 59-58 în pentru gazde. Elevii lui Miodrag Perisic au fost în față pentru ultima dată în minutul 33, cu 67-65. FMP s-a distanțat, grație jocului în viteză, la cinci lungimi, 75-70. Bănățenii s-au apropiat la un punct, dar sârbii s-au menținut la conducere și au câștigat la final cu 86-81.

La fel ca în primul amical al timișorenilor, Vladan Vukosavljevic a fost cel mai bun marcator al formației de pe Bega. Pivotul a încheiat partida de la Belgrad cu 25 de puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive în 27:21 minute. Pentru SCM Timișoara au mai înscris: Pesakovic 16 puncte, Sherwood 10, Randolph 10, Stojadinovic 8, Popa Calotă 6, Komatina 4 și Baciu 2 puncte.

Pentru bănățeni urmează sâmbătă un amical pe propriul teren, de la ora 19:30. Adversarul va fi campioana Ungariei, Szolnok Olaj.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!