Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara anunță că intrarea va fi liberă la meciuri în restul sezonului

Eduard Popa

Eduard Popa
19.02.2019

scm timisoara bilete gratis

Se pare că problemele financiare sunt departe de SCM Timișoara. Potrivit ultimelor declarații ale oficialului trupei de pe Bega, Ilie Trițoiu, sportivii bănățeni au ajuns la zi cu salariile. Mai nou, suporterii sunt așteptați la meciurile surprizei Top 6 și nu vor mai fi nevoiți să cumpere bilet.

„INTRARE LIBERĂ PÂNĂ LA FINALUL SEZONULUI

Conducerea clubului nostru a decis ca intrarea la meciurile din Liga Națională să fie liberă până la finalul acestui sezon. Considerăm că susținerea publicului – minunată la meciul cu U-BT Cluj-Napoca – este mai importantă decât orice și vă invităm să veniți în număr cât mai mare alături de LEII DIN BANAT, la jocurile din TOP 6 și din PLAYOFF.

Dacă există abonați nemulțumiți de această decizie și doresc să recupereze banii pe abonamentul pentru sezonul 2018/2019, aceștia pot veni la sediul clubului, de luni până vineri, între orele 10,00 și 12,00, sau înaintea următorului meci acasă, pentru a le înapoia contravaloarea integrală a abonamentului.

Președintele Baschet SCM Timișoara, Ilie Trițoiu, va suporta toate costurile din fonduri proprii, astfel ca bugetul clubului să nu fie afectat în niciun fel.

Menționăm că posesorii de abonamente își vor păstra locurile rezervate la începutul sezonului”, se arată într-un mesaj pe pagina de facebook a clubului bănățean.

Primul meci pe teren propriu pentru SCM Timișoara este chiar etapa viitoare, în compania celor de la SCM U Craiova. În acest sezon, trupa antrenată de Cristi Bota se află pe locul 5 în Grupa Roșie a LNBM, cu 8 victorii și 10 înfrângeri.

*foto: facebook SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!