Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SCM Timișoara primește duminică vizita Alexandriei, în al doilea meci pentru locul 5

Andreea Vlase

Andreea Vlase
21.04.2018

SCM Timișoara găzduiește duminică, la prânz, al doilea meci pentru locul 5, cu CSBT Alexandria. Teleormănencele evoluează în aceste dueluri doar cu jucătoarele autohtone, astfel că bănățencele sunt favorite să încheie seria după doar 2 partide.

Alb-violetele au obținut un succes clar în primul meci, în deplasare, cu 96-62. La timișorence nu a intrat veterana Brosovszky, dar au evoluat cele două straniere rămase după plecările din ianuarie. Filip a reușit un triple-double în acea confruntare, iar Stoiedin și Burdgess au fost în double-double. Lloyd a fost cea mai bună marcatoare a timișorencelor în acel meci, cu 21 de puncte.

De la CSBT Alexandria au plecat cele 5 străine, iar în meciul de joi au fost doar două jucătoare peste 20 de ani în teren, Voicu și Mihai. Podar este a treia jucătoare de la CSBT cu experiență importantă în LNBF, tânărul fundaș îmbunătățindu-și recordul personal de puncte cu cele 24.

A fost primul succes al timișorencelor în duelurile oficiale cu CSBT Alexandria. Teleormănencele și-au adjudecat primele două întâlniri, după meciuri strânse, încheiate la diferențe mici.

În aceste condiții, elevele lui Mihai Coldea sunt favorite să obțină o nouă victorie și să încheie lupta pentru locul 5, dar și sezonul pentru cele două echipe.

Partida dintre SCM Timișoara și CSBT Alexandria se joacă duminică, de la ora 12, la sala Constantin Jude. Conform site-ului FRB, vor arbitra Andrada Csender, Dan Narcis și Răzvan Opriș. Comisarul pentru acest meci nu apare încă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!