Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara primește vizita formației SCM U Craiova

Valentin Todea

Valentin Todea
28.02.2019

SCM Timișoara va juca pe teren propriu împotriva celor de la SCM Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a cincea a Grupei Roșii din LNBM. Confruntarea va lua startul vineri, 1 martie, la ora 18:00 și va fi transmisă în direct de postul DigiSport 4.

După aproape o lună de pauză datorată acțiunilor primei reprezentative, echipele din campionatul românesc intră din nou în acțiune. Cele două combatante de mâine seară nu au efectuat niciun transfer în această perioadă.

Înainte de reluarea Ligii Naționale, trupa de pe Bega a jucat acasă două amicale cu o formație maghiară, ambele câștigate. De asemenea, Craiova a disputat la rândul ei două partide de verificare cu o echipă din Bulgaria, la Craiova și Severin, reușind să se impună în ambele.

Alb-violeții ocupă locul șase în clasament cu un bilanț de 8 victorii și 10 înfrângeri, în timp ce Craiova se situează pe poziția a treia, cu 11 meciuri câștigate și 7 pierdute. În prima fază a campionatului, oltenii s-au impus în ambele confruntări directe, 73-74 pe Bega și 93-65 în returul disputat acasă.

Până în acest moment, arbitrii meciului din Sala ”Constantin Jude” nu au fost anunțați.

*Foto: Valentin Todea/Total Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!