Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Timișoara s-a despărțit de antrenorul Miodrag Perisic după 8 etape

Andreea Vlase

Andreea Vlase
06.12.2018

SCM Timișoara a renunțat la serviciile antrenorului sârb adus în vară. Clubul timișorean a anunțat că s-a despărțit amiabil de Miodrag Perisic, după ce echipa a avut un bilanț de 2 victorii și 6 înfrângeri în grupa valorică A din Liga Națională de Baschet Masculin.

Partida pierdută cu campioana CSM CSU Oradea, cu 76-99, a fost decisivă pentru întreruperea colaborării dintre gruparea de pe Bega și antrenorul Miodrag Perisic. Sub comanda acestuia, alb-violeții au obținut două succese în meciurile de pe teren propriu cu Steaua și Dinamo Știința București și au pierdut celelalte 6 partide din campionat. Înainte de pauza de naționale, bănățenii au cedat acasă la un punct cu SCMU Craiova, cu 73-74, contestând la final deciziile de arbitraj.

„După meciul cu Oradea, care - după părerea mea și a celor din club - a fost cel mai slab din acest campionat, ne-am gândit foarte bine la situația echipei noastre și a venit momentul să luăm o decizie. Avem șase meciuri pierdute, în opt etape. Stând de vorbă cu toată lumea, chiar și cu jucătorii, am ajuns la soluția de a încheia colaborarea cu antrenorul, pentru a da un nou suflu echipei. Urmează o lună decembrie foarte grea, cu multe meciuri și sper ca luând această decizie să ajungem pe linia de plutire.

Îmi pare rău de Mișa, este o persoană la care țin mult. A fost dorința mea să-l aduc în vară și mi-aș fi dorit ca drumul să fie mai lung, dar asta este viața antrenorilor. Atunci când nu ai rezultate, riști să nu mai poți continua”, a declarat președintele secției de baschet de la SCM Timișoara, Ilie Trițoiu.

Perisic spunea la ultima conferință de presă, de după meciul cu orădenii, că jucătorilor le este greu să se concentreze când sunt probleme financiare și că el a acceptat să-și reducă salariul la jumătate față de sezonul trecut pentru a veni la formația de pe Bega. Sârbul a preluat echipa în vară, după ce antrenorul Tudor Costescu nu a mai vrut să continue la capătul unui sezon în care întârzierile salariale i-au dat mari bătăi de cap.

 Următorul meci al timișorenilor va fi luni, 10 decembrie, de la ora 18:00 în deplasare cu U-BT Cluj. 

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    ce sclav obosit
    Tritoiu asta.
    Nici perisic nu i antrenor, iar pt onoarea baschetului simulacrul asta de club trebuie sa fie retrogradat asap.

    cu 5 ani în urmă (07.12.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    ce sclav obosit
    Tritoiu asta.
    Nici perisic nu i antrenor, iar pt onoarea baschetului simulacrul asta de club trebuie sa fie retrogradat asap.

    cu 5 ani în urmă (07.12.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Context
    Fiind club municipal, în orașul condus de primarul a cărui cea mai mare realizare este "AM DAT ZECE, Z. E. C. E....", simpla existență pe această poziție a unui gunoi uman precum Tritoiu nu este deloc întâmplătoare. Cât de jegos trebuie să fi, ca după ce că nu îți plătești jucătorii și antrenorul, să îi mai dai și afară... FRB nu face nimic, iar orice brumă de reputație mai avea campionatul ăsta dispare rapid.

    cu 5 ani în urmă (07.12.2018)
    • BC CSU Sibiu Fr3aksway:

      ...
      Sper ca dupa sezonul acesta sa scapam definitiv de acesti limbrici ai campionatului, care de prin 2009 nu fac altceva decat sa-si bata joc de jucatori si antrenori.

      cu 5 ani în urmă (08.12.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!