Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova încearcă să supraviețuiască în seria cu BC CSU Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.05.2018

SCM U Craiova va juca meciurile cu BC CSU Sibiu din playoff. Formația din Bănie este condusă cu 2-0 la general și nu are voie să facă vreun pas greșit dacă vrea să ajungă în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2017/2018.

Meciul 3 dintre SCM U Craiova și BC CSU Sibiu se va desfășura în sala mică din Bănie, marți, 8 mai, cu începere de la 18:00. Sala Polivalentă este ocupată în următoare perioadă și astfel Craiova va încerca să echilibreze seria cu BC CSU Sibiu în Sala Sporturilor Ion Constantinescu.

Echipa lui Rami Hadar are  o misiune dificilă după ce a pierdut ambele jocuri de la Sibiu, 86-73 respectiv 82-75. SCM U Craiova u a reușit să-și folosească principala armă în jocurile de Sibiu. Oltenii au avut procentaje modeste în primele două jocuri, doar 19% în prima confruntare și 26% în cel de-al doilea. BC CSU Sibiu a fost mult mai productivă sub panou și în majoritatea rândurilor când mingea ajungea sub coș erau două puncte aproape sigure pentru trupa lui Dan Fleșeriu. Ambele echipe nu au putut conta în câte un meci pe principalii marcatori din cauza greșelilor personale. În primul joc de la Sibiu, Ivan Siriscevic a fost ținuit multă vreme pe bancă după ce a comis 4 greșeli personale încă din startul sfertului trei. BC CSU Sibiu a suferit și mai mult în jocul doi, atunci când Tyler Laser primea un fault și un tehnic în sfertul secund și ajungea la 4 greșeli personale. Tot Laser avea să aducă victoria în meciul 2 cu două libere pe final, după ce SCM U Craiova a fost aproape de o revenire spectaculoasă.

SCM U Craiova ar putea să fie lipsită de aportul lui Jamar Samuels. Americanul a suferit o accidentare în meciul când și-a luxat umărul și nu a mai putut continua partida. Samuels a primit îngrijiri medicale chiar la marginea terenului, iar medicii au reșit să-i pună umărul la loc. Prezența lui Samuels în meciul 3 cu BC CSU Sibiu este încă incertă.

Meciul 3 al seriei dintre SCM U Craiova și BC CSU Sibiu va fi arbitrată de o brigadă formată din Marius Ciulin, Bogdan Podar și Dragoș Nicolae. Partida va putea fi urmărită în direct la Digi Sport.

În cazul unei victorii a lui SCM U Craiova în meciul 3, seria se va prelungi iar jocul 4 se va desășura joi, 10 mai, de ora 20:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!