Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova încheie anul 2016 cu o partidă pe teren propriu contra lui BC SCM Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.12.2016

Penultimul meci al anului 2016 din baschetul masculin românesc se va desfășura în Bănie, SCM U Craiova primind vizita lui BC SCM Timișoara într-o partidă contând pentru etapa a 14-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Partida de la Sala Polivalentă din Craiova este programată miercuri, 28 decembrie, cu începere de la ora 18:00.

SCM U Craiova a operat două transferuri în perioada dinaintea Crăciunului. Oltenii l-au reactivat  pe Cătălin Burlacu și l-au adus și pe americanul Tayloe Taylor , jucător  sosit din Finlanda.

De partea cealaltă, BC SCM Timișoara nu a mai efectuat niciun extra-transfer după venirile lui Alin Andrieș și Oliver Rambo.

SCM U Craiova se află înaintea acestei partide înafara locurilor de playoff cu doar 4 victorii și 8 înfrângeri, în timp ce Timișoara cu 6 victorii și 6 înfrângeri se situează pe poziția a 6-a a clasementului.

Acesta va fi al 20-lea meci direct dintre SCM U Craiova și BC SCM Timișoara din 2008 până în prezent. În istoricul confruntărilor anterioare bănățenii au 12 victorii în timp ce oltenii se mândresc cu doar 7.

Partida de miercuri va fi arbitrată de o brigadă formată din Marius Ciulin, Ciprian Stoica și Costin Bogdănescu.

Meciul dintre SCM U Craiova și BC SCM Timișoara poate fi văzut în direct la Digi Sport 1.

foto: BC SCM Timișoara (facebook)/Sebastian Tataru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!