Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova a anunțat primele mutări ale verii

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.07.2016

SCM U Craiova a parafat primele transferuri din această vară. Formația din Bănie i-a prelungit contractul lui Florin Popa și i-a acontat pe americanii Will Paul și Jamar Abrams.

Florin Popa a evoluat și în stagiunea precedentă pentru SCM U Craiova. El a adunat 32 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin, dar în prima parte a sezonului a jucat pentru Gaz Metan Mediaș. El a încheiat cu cifre statistice de 4.7 puncte, 2.3 recuperări și 1.1 pase decisive în 17 minunte jucate pe meci. În cariera sa, Florin Popa a mai jucat pentru BC Timișoara și BC Timba Timișoara.

Will Paul a avut prima experiență cu baschetul românesc în sezonul trecut când a evoluat pentru CSU Sibiu. El a bifat 36 de partide în care a înregistrat 7.6 puncte, 3.4 recuperări și 0.8 pase decisive 18.3 minute jucate pe meci.

Al treilea jucător anunțat de SCM U Craiova este Jamar Abrams. Jucătorul american măsoară 2.01 metri și poate evolua pe pozițiile 2-3. Abrams vine din Slovenia, acolo unde a evoluat pentru Zlatorog Lasko. Americanul a jucat în 25 de partide în campionatul intern din Slovenia și a contabilizat medii de 14.0 puncte, 4.8 recuperări și 1.4 pase decisive. Jamar Abrams a bifat 5 jocuri și în FIBA Europe Cup, acolo unde a avut cifre de 11.0 puncte și 4.4 recuperări pe meci.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    echipa de locul 8
    sper sa prindem macar locul 8. echipa este subtire, iar managerul nou,Barcan, si mai subtire. speram sa dispara politrucii din club, si sa apara la echipa, oameni dedicati acestui sport.

    cu 7 ani în urmă (08.07.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova blue ray :

    Craiova
    Nu se poate spune că avem, deocamdată, echipă, deci nu putem face calcule. Iar Barcan, nu e deloc nou.

    cu 7 ani în urmă (10.07.2016)
    • SCM "U" Craiova blue ray:

      erată
      Ultima propoziție a se citi fără virgulă.

      cu 7 ani în urmă (10.07.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    mediocritate
    Nu se poate sa dispara politrucii de la echipa. Echipa este a primariei si acolo sunt membrii de partid cu totii, de la femeia de serviciu la primar(ita). Noi, ca platitori de taxe si apoi ca platitori de bilete trebuie sa incercam sa aducem un echilibru de putere in administrarea acestei AFACERI a orasului. Scriu cu litere mari ca sa fiu bine inteles. Aceasta echipa trebuie privita in primul rand ca o AFACERE a orasului. Este nevoie de buget din ce in ce mai mare care sa fie cheltuit cu pricepere. Castigurile vor veni si vor fi fabuloase. Trebuie sa-i obligam pe mediocrii din staff sa plece si sa faca loc profesionistilor. Se vor gasi locuri pt. ei in alte parti. Are primaria destule sinecuri de impartit. Sa se fac loc celor care au jucat si stiu despre ce este vorba.
    Acum, cei ce sunt in conducere sa renunte la ideea cu echipa noua. Sa readuca, daca se mai poate, pe Johnson, Bureau, Hargrove, Djurasovici sau Pijlevic si sa completeze lotul cu jucatori valorosi si de caracter.
    Un lucru foarte important este sa fim informati cat este bugetul echipei. Comunitatea de baschet dar si cetateanul platitor de taxe trebuie sa stie cati bani se duc spre echipa de baschet si cat de eficient se cheltuie. TREBUIE SA STIM CAT NE VA COSTA IN ACEST SEZON PERFORMANTA DE A RETROGRADA SI DE A JUCA MECIURI CE VOR SCOATE PERI ALBI CATORVA MII DE CRAIOVENI.

    cu 7 ani în urmă (10.07.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova fanCraiova :

    .
    Cred ca vom avea o echipa putin mai slaba decat sezonul trecut , datorita subtirimii romanilor din lot . Ca straini insa , Marinovic si Abrams sunt 2 achizitii senzationale , as indrazni sa spun peste ce a avut Craiova sezonul trecut pe pozitiile respective . Abrams vine din postura de cel mai bun jucator al vicecampioanei Sloveniei , o echipa care a batut echipe gen Krka sau Union Olimpija . Un jucator cu 14 PPG , puternic , si un excelent shooter (42% procentaj la 3P in campionat ) . Mi se pare ca nu l-a bagat nimeni in seama , dar va fi un jucator senzational .

    cu 7 ani în urmă (02.08.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!