Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova a suferit al 4-lea eșec în acest presezon

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.09.2017

SCM U Craiova a ajuns la 4 înfrângeri în partidele de pregătire din tot atâtea jocuri disputate. În ultimul joc, echipa antrenată de Rami Hadar a pierdut meciul jucat în Slovacia cu KB Kosice, scor 90-77 (27:19, 17:25, 20:19, 26:14).

Ivan Siriscevic a fost cel mai bun marcator al Craiovei cu 23 de puncte. Jamar Samuels a terminat cu 15 puncte, iar Radu Vîrnă și Earl Watson au adăugat fiecare câte 9 puncte. Au mai jucat Fometescu, Novak, Kikus, Paasoja, Greene, Berceanu și Orbeanu.

SCM U Craiova va întâlni sâmbătă, 9 septembrie, pe Sopron, într-un nou meci de verificare.

Trupa condusă de Rami Hadar a mai pierdut în acest presezon partidele cu Spartak Primorje, CSM CSU Oradea și Szolnoki Olaj.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!