Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova a suferit al 4-lea eșec consecutiv în Liga Națională de Baschet Masculin

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.03.2019

SCM U Craiova nu traversează deloc o formă bună și tocmai a suferit al 4-lea eșec la rând în Liga Națională de Baschet Masculin. Oltenii au fost surclasați în etapa a 7-a din Grupa Roșie de U BT Cluj-Napoca, cu scorul de 95-69, într-o partidă desfășurată chiar în Bănie.

Pauza competițională pricinuită de jocurile echipei naționale din precalificările pentru EuroBasket 2021 nu le-a prins deloc bine oltenilor. Elevii lui Aco Todorov au pierdut toate partidele jucate în luna martie, după cum urmează:

@Timișoara – 74-71
@Oradea – 83-79
vs Cluj – 69-95

Prima partidă care a deschis seria negativă a oltenilor a avut loc pe 9 februarie la Sibiu, când Troupe și compania pierdeau în fața lui BC CSU cu scorul de 77-68.

Pe lângă cele patru înfrângeri consecutive din campionat, Craiova a mai înregistrat un bilanț de 2 înfrângeri în Cupa României. Oltenii au pierdut suprinzător la Mediaș cu CSM dar a revenit categoric pe teren propriu și a obținut calificarea în sferturile de finală ale competiției. În faza de dinaintea Final Four-ului, SCM U Craiova a cedat manșa de pe terenul lui BC CSU Sibiu, cu scorul de 89-74. Returul va avea loc pe 19 martie, de la ora 18:00.

Următorul meci în Liga Națională pentru SCM U Craiova este programat în weekendul viitor, pe terenul lui BCM U FC Argeș Pitești. 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!