Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova lipsită de aportul lui Cătălin Burlacu în meciul cu BC Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.11.2015

SCM U Craiova nu se poate baza pe serviciile lui Cătălin Burlacu pentru partida din etapa a 9-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin din fața lui BC Mureș.

Cătălin Burlacu a fost suspendat pentru o etapă în urma incidentelor consemnate în etapa trecută la partida dintre CSU Sibiu și SCM U Craiova. El a primit și o amendă în valoare de 150 de euro.

Clubul oltean a făcut apel la decizia Comisiei de Disciplină, însă acesta a fost respins după cum anunță frbaschet.ro. Comisia de apel a analizat următoarele fapte și a ajuns la următoarea decizie:

Precum si înregistrarile meciului disputat între CSU SIBIU si SCM CRAIOVA  în data de 14.11.2015, efectuate atât de catre operatorul TV cât si de camerele din sala, retine ca la momentul în care mai erau 4,47 minute de joc, apelantul Catalin Burlacu a fost sanctionat cu greseala în atac de catre arbitrul Ciulin M.; întrucât jucatorul Burlacu Catalin s-a îndreptat spre adversarul sau direct aducându-i injurii a fost sanctionat cu GT si eliminat, fiind a cincea greseala a acestuia, fiind înlocuit de un alt jucator al echipei. Dupa efectuarea schimbului jucatorul Burlacu Catalin s-a întors la marginea terenului, aducând injurii si amenintari la adresa arbitrului.  Fapta savârsita de catre jucatorul Burlacu Catalin se sanctioneaza conform art. 17.1.1. din Regulamentul de Disciplina.  
            Fata de constatarile în cauza, Comisia urmeaza a respinge apelul declarat de SCM CRAIOVA  împotriva deciziei din data de 20.11.2015 a Comisiei de Disciplina a Federatiei Romane de Baschet.
 
Pentru aceste motive
 
            Comisia de Apel a Federatiei Române de Baschet:

  1. Respinge apelul declarat de SCM CRAIOVA  împotriva deciziei din data de 20.11.2015 a Comisiei de Disciplina a Federatiei Romane de Baschet.
  2. Mentine sanctiunile aplicate jucatorului Burlacu Catalin – SCM CRAIOVA, prin decizia apelata

 

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    fara rost
    Injuri de fata cu o sala intreaga arbitrul principal al partidei, iei sanctiunea minima si mai ai tupeul sa faci apel! Sincer, oare Burlacu chiar credea ca o sa ii anuleze sanctiunea pentru gestul lui? Propabil ca a uitat ca nu mai joaca la Asesoft si prin urma s-a cam terminat cu "ignorarea" de catre arbitrii a magariilor tip "Burlacu".

    cu 8 ani în urmă (22.11.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Victorie!
    Ce bine ne-ar prinde o victorie la Craioa!

    cu 8 ani în urmă (22.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!