Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova se impune clar pe teren propriu în fața celor de la SCM Timișoara

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
12.01.2019


SCM U Craiova reușește să se impună clar, pe teren propriu, în fața celor de la SCM Timișoara, scor 93-65.

Primul 5:

SCM U Craiova: Porter Troupe, Sebastian Ionescu, Goran Gajovic, Igor Mijajlovic, Jason Boone

SCM Timișoara: Dragoș Diculescu, Cătălin Baciu, Marko Stojadinovic, Brandon Randolph, Sherwood Brown

Partida a debutat cu un run de 5 puncte al timișorenilor, prin reușitele lui Marko Stojadinovic și Sherwood Brown, iar Igor Mijajlovic a răspuns imediat cu o aruncare de la mare distanță.Meciul a continuat într-o manieră echilibrată, iar Sebastian Ionescu și-a dus pentru prima dată echipa la conducere printr-o aruncare de 3 puncte, scor 8-7.După o serie de reușite de ambele părți, Sherwood Brown și Milos Komatina și-au trecut în cont, fiecare, câte două puncte, și au dus oaspeții la un avantaj de 4 puncte, scor 11-15.Goran Gajovic stabilește scorul final al primului sfert printr-o reușită de la mare distanță și, în același timp, își duce echipa în avantaj, scor 18-17.

Sfertul secund debutează cu o reușită de 2 puncte a lui Ionuț Berceanu.Ulterior, Igor Mijajlovic și-a dus echipa la cea mai mare diferența de până atunci, marcând de la mare distanță, iar Morris Curry a reușit și el două astfel de aruncări consecutive, scor 35-25. Brandon Randolph a micșorat din diferența, după  un run de 4 puncte, la care craiovenii au răspuns imediat cu 2 acțiuni ale lui Igor Mijajlovic și Jason Boone, printr-un dunk spectaculos, scor la pauză 39-29.

La revenirea de la vestiare, Brandon Randolph a deschis scorul prin două libere, însă Iuri Fraseniuc a răspuns imediat cu o aruncare de la mare distanță, scor 42-31.Elevii lui Aco Todorov au continuat să domine partida, fără să ofere vreo șansă timișorenilor să revină în joc. Aleksandar Radukic și-a dus echipa la o diferență de aproape 20 de puncte după un run de 4 puncte, urmând că doar câteva momente mai târziu, Amedeo Casale să reauseasca printr-o aruncare de 3 puncte. A urmat un moment ofensiv de excepție al timișorenilor, reușind trei aruncări de la mare distanță consecutive, prin Sherwood Brown, Octavian Popa-Calotă și, din nou, Sherwood Brown, scor 62-49.Nikola Pesakovic a stabilit scorul înaintea ultimelor 10 minute, printr-o reușită de 2 puncte, scor 70-55.

Ultimul sfert a continuat să reprezinte o dominație totală a celor de la SCM U Craiova.  Aceștia au reușit un run de 14 puncte, început cu o triplă a lui Iuri Fraseniuc, chiar în debutul sfertului, continuat cu alte acțiuni spectaculoase, incluzând și un dunk al lui Porter Troupe și în final, o nouă triplă trecută în cont de Iuri Fraseniuc. Cu doar un punct lipsa în a fi conduși la 30 de puncte, Milos Komatina a reușit și el o aruncare de la mare distanță, urmată de 2 puncte ale lui Brandon Randolph, scor 84-60.Partida a continuat cu reușite de ambele părți, iar, în încheierea meciului, Bogdan Popa a reușit să înscrie 2 puncte, scor final 93-65.

De la SCM Universitatea Craiova s-au remarcat: Iuri Fraseniuc cu 13 puncte (3x3), Jason Boone cu 12 puncte și 6 recuperări și Igor Mijajlovic cu 12 puncte (2x3), 3 recuperări și 5 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Sherwood Terrell Brown cu 15 puncte (3x3) și 2 recuperări, Brandon Randoplh cu 14 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă și Milos Komatina cu 11 puncte (1x3) și 7 recuperări.

*foto: Ionuț Greere/ sportuldoljean.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!