Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM U Craiova se impune pe terenul celor de la BCM U Pitești

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
04.10.2015

meci

În cadrul primei etape a Ligii Naționale de Baschet masculin, SCM U Craiova a învins-o pe BCM U Pitești cu scorul de 64-58, la finalul unui joc care a avut nevoie de o repriză de prelungiri pentru a-și desemna câștigătoarea. Partida s-a desfășurat în cursul serii de sâmbătă, la Sala Sporturilor Trivale.

BCM U a dictat ritmul în primul act al jocului. Craiova a început mai bine meciul, după 5 minute, conducând cu scorul de 6-2. Time-out-ul cerut de Jovica Arsic a fost benefic pentru echipa gazdă. Argeșenii au reușit o apărare bună, iar punctele lui Ron Ross și Rihards Kukisks au făcut ca scorul să fie 15-8 la finalul primelor 10 munute. Lucrurile s-au schimbat în următoarele 2 perioade de joc. Oltenii au adjudecat cele două sferturi. La pauza mare, BCM U avea un avantaj minim, scor 28-27. Sfertul al treilea a fost unul în care Piteștiul nu a găsit soluții în atac, marcând doar 9 puncte. Formația oaspete a profitat de acest lucru, trecând în avantaj, în urma coșului înscris de Djordje Micic. Ultimul act al întâlnirii a consemnat o revenire a gazdelor. Scorul final al primelor 40 minute a fost egal, 52-52. Repriza de prelungi a debutat foarte bine pentru oaspeți. Fără Ron Ross, eliminat la acumularea a 5 faulturi, BCM U nu a reușit să revină în joc, iar Craiova a plecat de la Pitești cu cele două puncte.

De menționat este faptul că BCM U Pitești nu s-a putut baza la această partidă pe aportul a doi jucători de bază, Pedja Stamenkovic și Tauras Jogela. Mai mult, după eliminarea lui Ross, sarcinile s-au îngreunat pentru Rihards Kuksiks, jucător ce a bifat 43 minute.

Pentru învingători, Aaron Johnson a fost cel mai eficient jucător. Americanul a avut 16 puncte, 3 recuperări, 5 pase decisive, o intercepție și 2 posesii pierdute, pentru 17 la eficiență. Cel mai productiv om al trupei antrenate de Oliver Popovic a fost Djordje Micic, sârbul totalizând 23 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Djurasovic a avut 8 puncte, Popescu a adăugat 7, Grubor a terminat partida cu 4 puncte, în timp ce Burlacu, Djurkovic și Bozovic au bifat câte 2 puncte.

Pentru BCM U, Sasha Mladenovic a avut 17 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și 2 posesii pierdute, pentru un index al eficienței de 17. Rihards Kukisks a terminat meciul în double-double, letonul bifând 17 puncte și 12 recuperări. Ron Ross a terminat jocul cu 11 puncte. Pentru gazde, au mai înscris Bobrov (7 pct, 6 rec, 3 c), Tudor (4 pct, 3 rec, 6 pd, 2 int), Neguț (1 pct, 8 rec) și Vlaicu (1 pct, 3 rec).

Procentajele aruncărilor nu au fost unele deloc strălucite. Piteștiul a fost superioară la aruncările din acțiune (36% - 29%). În schimb, SCM U Craiova a fost mai precisă la aruncările de 1 puncte (60% - 75%). Oltenii au fost superiori la intercepții și posesii pierdute. În schimb, BCM U a avut mai multe pase decisive și capace.

În următoarea rundă, Piteștiul se va duela, la Galați, cu Phoenix. Rămâne de văzut dacă formația din Trivale se va putea baza pe Tauras Jogela. De partea cealaltă, Craiova va primi vizita celor de la Energia Târgu-Jiu.

foto: Ciprian Bădică

33 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    parere
    Joc slab de ambele parti, e greu sa joci fara Stamenkovici si Jogela...Pacat ca pana acum n am avut nici un meci in formula completa. Ma asteptam la mai multa determinare si in acelasi timp eficienta de la Adi Tudor. Cat despre public, avem aproape meci de meci sala plina dar parca unora le e rusine sa strige pentru echipa, iar cand echipa e condusa chiar la 1-2 posesii, sala si-a pierdut speranta. Jucatorii atunci au cea mai mare nevoie de noi! Speram la victorie la Galati, hai BCMU!

    cu 8 ani în urmă (04.10.2015)
    • FC Argeș Pitești Rudolf:

      re
      Renan, asa suntem noi, pitestenii. Dar sa privim partea buna, avem cea mai frumoasa atmosfera din Romania, la acest moment. Vis a vis de suporteri: gasim pe undeva comentarii urate ale clujenilor la adresa echipei? Ca doar au pierdut. NU! Doar la Pitesti

      cu 8 ani în urmă (04.10.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    meci
    In mare, a fost un meci slabut. Greseli multe atat din partea echipelor, cat si din partea arbitrilor. Nu cred ca trebuie sa se traga alarma inca de pe acum. E prima etapa, campionatul este lung. Am urmarit pe pagina echipei numai comentarii urate. Eu spun sincer: cat timp va exista aceasta echipa, voi fi alaturi de ea din tribuna. Sa nu uitam ca am jucat fara Stamenkovic si Jogela. Fara Jogela, a fost extrem de greu, probabil daca juca si se apara la Micic, sarbul nu facea prea multe. Au lipsit punctele si recuperarile lui. Kuksiks a jucat prea mult!

    cu 8 ani în urmă (04.10.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    bca
    Eu zica ca publicul mai avea putin si baga si mingea in cos.echipa trebuie sa faca publicul sa cante..nu publicul sa faca echipa sa joace.avand in vedere ca am jucat fara 2 jucatori e ok.cu mai multa implicare a romanilor o sa fie bin.DAR avand in vedere ca am inceput cu -3 si jucatorii se rup cam repede,cred ca ar mai fi fost nevoie de cel putin un jucator.conducerea e praf...n-avem lotul complet si oricum e cam dezechilibrat pe posturi,avem pcte in minus,echipament nu avem.cineva nu-si face bine treaba

    cu 8 ani în urmă (04.10.2015)
    • FC Argeș Pitești BasketballFan:

      @adu
      Nu e vina nimanui ca se accidenteaza jucatorii. Nu suntem nici prima nici ultima echipa cu probleme de genul,pur si simplu se intampla. Legat de echipament,daca ai fi fost doar putin atent la ce se vorbeste pe facebook,ai fi stiut ca nici Steaua nu are echipament pentru ca e facut la aceeasi firma,deci nu suntem singurii in situatia asta si pana si o echipa de Eurocup are probleme cu echipamentul,accidentarile (Sziarto si Barac). Toti jucatorii din echipa pot juca mai multe posturi exceptand Mladenovic care este 5 clasic. Sa fii polivalent este o calitate. L-am vazut ieri pe Vlaicu jucand si 4 si 5,Bobrov 3 si 4 si poate fi si un 5 mobil,Ross 1 si 2,Kuksiks 1,2 si 3 si rareori chiar si 4 (imi amintesc la meciul cu Dinamo ca a jucat si 4),Jogela 1,2,3,4...deci eu nu cred ca suntem deloc dezechilibrati pe posturi. Stiti numai sa criticati toti,cand iese bine suntem toti alaturi,cand iese rau toti dam cu gura. Hai BCMU! Sa castigam la Galati!

      cu 8 ani în urmă (04.10.2015)
    • FC Argeș Pitești Rudolf:

      re
      BasketballFan, putini sunt cei care urmaresc activitatea echipei. Multi sunt cei care stau in fata calculatorului si comtenteaza. Pacat. HAI BCMU!

      cu 8 ani în urmă (04.10.2015)
    • FC Argeș Pitești adu:

      asa e ...
      nu e vina nimanui ca n-au sosit echipamentele, nu e vina nimanui ca se accidenteaza jucatorii , nu e vina nimanui ca plecam cu - 3 pcte.vina este doar ca atunci cand aveam si noi un buget mare , gresim prin alte parti

      cu 8 ani în urmă (04.10.2015)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Craiova,Pitesti
    Frumos din partea voastra ca v-ati limitat in a comenta evolutia echipei pe care o sustineti.Dar ca sa fim sinceri,in momentul asta,nu aveti ech

    cu 8 ani în urmă (04.10.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Craiova,Pitesti
    Frumos din partea voastra ca v-ati limitat in a comenta evolutia echipei pe care o sustineti.Dar ca sa fim sinceri,in momentul asta,nu aveti echipa de play-off(cu sau fara absenti).Cum nici Craiova nu are,nu datorita lotului,ci al jocului prestat.La talia si tragatorii pe care ii avem,nu ar fi trebuit sa avem probleme la Pitesti(50 de aruncari ratate).A parut un fel de meci intre doua echipe de fete(amatori),atat de multe greseli am vazut.Este totusi prima etapa si sa speram ca ambele echipe,isi vor remedia jocul pe viitor.Bafta amandurora!!!

    cu 8 ani în urmă (04.10.2015)
    • FC Argeș Pitești Rudolf:

      re
      Este adevarat, niciuna nu a aratat un baschet de calitate. Dar gandeste-te ca noi am jucat fara doi oameni de baza, doi straini! Cum ar lipsi de la voi Micic si Bozovic, cam asa e.

      cu 8 ani în urmă (04.10.2015)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Meci
    Pitestiul are echipa foarte tare,din punctul de vedere al polivalentei jucatorilor cred ca au cei mai buni straini din toata liga.E adevarat ca au jucat fara doi straini,dar asta s-a "compensat" prin cele 12 minute jucate impreuna pe parcursul celor 40 de minute de joc de Djurkovic(O CALAMITATE) si Grubor,de fapt un fel de a spune ca au jucat,caci au fost mai mult utili adversarilor.Daca punem la socoteala si seara neagra a lui Burlacu si Bozovic(s-a mai carpit cu cele 10 recuperari),putem spune ca am castigat cu noroc in 3 jucatori:Johnson,Micic si Popescu,desi in situatia absentei celor doi straini la gazde trebuia sa castigam lejer in timpul regulamentar de joc,nu sa asteptam sa cada fizic sau eliminati pitestenii.Singurele aspecte pozitive au fost daruirea totala cu care a jucat intreaga echipa si anihilarea excelentului jucator care este Ross.Bravo,continuam cu un moral bun,iar cu un pivot de valoare ne putem bate parte in parte cu granzii!

    cu 8 ani în urmă (04.10.2015)
    • FC Argeș Pitești Rudolf:

      DA
      Cam asa ar trebui sa caracterizeze un pitestean echipa. Respect!

      cu 8 ani în urmă (04.10.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      @Buzestii
      Asa este, tinand cont de cele doua absente de la Pitesti trebuia sa castigati in timpul regulamentar cum la fel puteati castiga usor daca Burlacu si Bozovic erau mai bine pusi in valoare, cum? sunt convins ca stii , in pick&pop, de catre cine? si asta sunt convins ca stii...pozitia 1.

      In rest, meci de inceput de sezon, cu greseli multe de ambele parti, scheme putine nici alea duse pana la capat.

      cu 8 ani în urmă (04.10.2015)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @canguru
      Ai tu ce ai cu micutul negrisor,dar a dovedit ca nu e un jucator rau,xhit ca nu ne-a dat pe spate,iar parerea mea e ca evolueaza momentan la 50-60% din capacitate.Mai mult,Burlacu si Bozovic nefiind nicidecum pivoti clasici,au irosit enorm de multa energie in aparare incercand sa suplineasca absenta unui astfel de jucator,in atac ajungand deja storsi.Cred ca nu mai are nimeni indrazneala macar sa incerce sa explice ceva legat de petarda aia penibila de Djurkovic,poate cu exceptia antrenorilor nostri,care cred sincer ca-s cam subtiri...

      cu 8 ani în urmă (04.10.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Greseli
    Eu cred ca s-au facut cateva greseli de catre conducerea noastra:
    1. Avem multi romani in echipa: Stancut, Vlaicu, Tudor, Negut, Chirof, acum am inteles ca vine Ghita Balmus, plus alti 2-3 . Cred ca mai bine aduceam 1-2 romani de valoare, cu salarii mai mari, si mai pastram pe Negut ( nu trebuia lasat sa plece Frasenyuk, nici unul dintre romanii nostri nu se ridica la valoarea lui )
    2. In momentul in care s-a stiut ca 2 luni nu putem conta pe Stamenkovic , trebuia adus un strain in locul lui, pt ca in conditiile in care stii ca pleci cu -3 nu iti permiti sa astepti atat.
    In plus, echipa este destul de imobila, greoaie, si asa se intampla ca nu nu avem spatii pt aruncare ( Kuksiks, Mladenovic , Vlaicu, Negut jucatori greoi )
    Cu salariul lui Tudor si al lui Vlaicu puteam sa-l tinem pe Yuri si, impreuna cu Negut si Stancut, eram mult mai castigati.

    cu 8 ani în urmă (04.10.2015)
    • FC Argeș Pitești adu:

      bca
      subscriu....

      cu 8 ani în urmă (04.10.2015)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      @Gabitzu01
      In afara de Balmus mai aduc 2-3 jucatori romani?

      cu 8 ani în urmă (04.10.2015)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      Nu
      Ma refeream la ce mai avem pe banca, cei cativa juniori gen Caprarescu, Ghita, ... Parerea mea e ca avem prea multi romani si, cu salariile lor adunate, puteam plati un roman de valoare ( pe care sa te bazezi 30 min pe meci ) si mai tineam 1-2 pt rezerva ( Negut, Stancut si Chirof ), sau pe Vlaicu in locul lui Stancut. Sa nu-mi spuneti mie ca pe salariile lui Tudor, Vlaicu si Balmus nu puteai aduce un jucator roman foarte bun ( gen Yuri ). Intradevar, sacrificam cupa Romaniei , dar faceam o echipa foarte buna pt campionat. Tudor nu ne ajuta cu nimic, degeaba plimba mingea foarte mult pt ca marcheaza foarte putin pt pozitia lui si pt minutele acordate, face destul de multe TO pe meci. In plus, din ce am vazut , stam destul de prost la pivoti, Mladenovic pare putin lent, de Vlaicu sa nu mai vorbim ( sa marchezi 1 pct in meciul cu Craiova, la cate minute minute ai avut, mi se pare jenant). Stancut folosit prea putin cu Craiova, Negut prea mult ( chiar daca se zbate si joaca bine pe aparare, in atac e foarte lent, iar cand joci in formula cu el si Vlaicu s-a dus naiba totul)

      cu 8 ani în urmă (05.10.2015)
    • tzontzolino:

      re
      Pai de unde sa adunam romani mai buni? Aici a aparut zvon cum ca l-am ofertat pe Burlacu! De ce nu am tras de el? Orbeanu l-am crescut 2 ani si am renuntat la el acum! Calota, Dani Popescu la fel! Astia ii avem, ne descurcam cu ei!

      cu 8 ani în urmă (05.10.2015)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      Yuri
      Oful meu este de ce nu l-am pastrat pe Fraseniuk, cu salariile lui Tudor si Vlaicu cu siguranta il tineam. Nu este singurul jucator de valoare pe care il pierdem, ma gandesc numai la ultimii 2-3 ani cand i-am pierdut si pe Barac, Sinadinovic, Barro, acum pe Sutalo si pe Fraseniuk, jucatori buni pierduti in defavoarea unor echipe cu care concuram in mod direct. Decat sa tinem la calitate, noi preferam cantitatea.

      cu 8 ani în urmă (05.10.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Bobrov
    In plus, nu stiu ce se intampla cu Bobrov. Un jucator foarte bun, cu calitati atletice de exceptie, dar cu o frica teribila de a arunca la cos. Ieri a fost de cateva ori in situatii de a arunca sau patrunde si a preferat sa paseze, uneori gresit. Ar trebui sa i se dea mai multa incredere, sa se lucreze cu el pe partea psihologica pt ca am vazut ca el chiar arunca bine.
    E pacat sa nu se insiste pe el, la ora actuala cred ca este cel mai valoros sportiv din lotul nostru si , probabil, cel mai bun aparator din tara.

    cu 8 ani în urmă (04.10.2015)
    • FC Argeș Pitești adu:

      bobrov
      bobrov este peste valoarea campionatului.ii prevad o cariera mare. avem cei mai buni straini de cand urmaresc eu aceasta echipa , adica de vreo 16 ani. pacat de cele 3 pcte, daca terminam pe 7 sau 8 si prindem steaua sau cj , va fi f greu. romanii ma dezamagesc.doar negut joaca cu determinare si se implica...sa speram ca o sa se schimbe situatia.

      cu 8 ani în urmă (04.10.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    meci
    E postata înregistrarea meciului undeva? Ca eu nu am gasit

    cu 8 ani în urmă (04.10.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    canguru
    Are ochi canguru.Micutul asta o sa ne dea multe batai de cap cu dorinta asta de a ne arata ca este un jucator tehnic.Inghesuie mult jocul,nelasand spatii oamenilor de sut,ce sa mai vorbim de ai pune in valoare.Cred ca, capacitatea de a intelege jocul, e la 50-60% din capacitatea unui conducator de joc adevarat.Sper din tot sufletul sa ne inselam noi!!!!!!De asemenea Djurasovic(un jucator cu destule calitati)foarte dezordonat tactic.Bafta duminica cu Tg-Jiu-ul si sa ne demonstrati ca suntem niste carcotasi.

    cu 8 ani în urmă (04.10.2015)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      vlad
      E posibil sa fie si ce zici tu,dar 7 assist cu Steaua,5 ieri,stiu eu?Prefer momentan sa cred ca nu se simte perfect cu coechipierii datorita timpului foarte scurt petrecut impreuna si ca inca nu si-a turat motoarele,dar in scurt timp ne vom lamuri.Peste toate raman insa rezultatele,iar un inceput in forta,cum se prefigureaza,poate consolida foarte mult echipa.

      cu 8 ani în urmă (04.10.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești PitestiuAntic :

    Eterna Teranova, -3puncte, Nu s-a jucat prost...apararile si-au facut treaba
    Prima etapa prima dezamagire....cam aceasta ar fii opinia suporterului care scuipa seminte etapa de etapa in sala sporturilor trivale, dar dupa parerea mea nu este deloc asa, ce ai mai fii facut bai suportere daca nu aveai echipa de loc, ai una cu -3pct in clasament dar o ai...Vreau sa felicit echipele pentru efortul depus si pe unii jucatori ai Pitestiului pentru kilele in plus care le alearga de pomana pe teren fara sa traga o data la cos, dar ei joaca pe sistemu nici usturoi nu mananca nici gura nu le miroase...Echipa Craiovei cu experienta (batrana) coordonata de un Johnson care a aratat ce inseamna un coordonator care sa duca o echipa in spate pe atac (mai ales prin pase si viteza) si cum pe aparare sa il opreasca pe Gica Hagi al Pitestiului care din nou in momentele decisive s-a stins ba mai mult a iesit la 5. Acum voi vorbi doar pentru cunoscatori ai fenomenului, Ross este un jucator foarte bun, viteza, athletic, inaltime foarte buna pentru pozitia 1, dar este imun unui coordonator care paseaza si se apara foarte jos pe picoare si follow pe blocaje, iar cele mai bune exemple sunt Johnson de la Craiova si Watson de la TG. Jiu care a evoluat in sezonul trecut la ei. (fara sa mai amintim ca am pierdut 5 meciuri din 5 cu ei).Am citit si eu comment-urile de mai sus si nu sunt de acord cu ce se spune despre jucatorii romani...Romanii nostri au dat 6 pct in timp ce romanii de la craiova 9...diferenta mica deoarece diferenta dintre salarii este una considerenta...DAR! Impactul lui Popescu in teren a fost urias si el se afla la echipa de 5 zile iar el a avut un meci mare chiar daca in statistica nu se vede, el a recuperat si a facut box-out iar acest lucru nu trebuie sa ti-l spuna antrenoru, cam asta e diferenta la noi la romani, Curajul sa traga , curajul sa paseze, curajul sa se duca pana in cos si asa mai departe...Deoarece nu le acordati incredere bai antrenorilor... care sunteti o gramada...NUMAI SPUNE-TI mingea la ROSS sau la Bobrov sau la un strain dasta care nu pune suflet, banu la portofel si statistica sa fie buna si rezultatu mai da-l in organu meu genital de american sarb lituanian sau ce natie mai e pe la noi,si vedem dupa ce se intampla, asta nu e baschet...
    A fost un meci slab... in care suporteri erau nesimtiti, arbitrii si ei la fel ca suporteri, cei de la masa oficiala dezastru, tabela nu mergea si Craiova pe teren usor usor ne lucra...(Domnule Aurica...Va rog frumos sa ne lasa-ti domnule ca aveam cea mai penibila masa oficiala in frunte cu dumneavoastra... Ne-am facut de ras cu amatorii aia de oficiali pe care ii platesti mai putin ca numai asa ne facem bani de Gip domnule Aurica).
    Domnule Caprarescu... cu toata sinceritatea esti legenda Pitestiului...ai fost o emblema de jucator si un simbol inca mai ai medalia de campion, un etern si pentru tot ce a-ti fost ca jucator va respect! dar pentru ce sunteti ca un conducator al Pitestiului sunteti o mizerie si nu va mai suporta decat Domnul Aurica si doamnele vesele care vin la meciuri la sala...La 4000 de euro pe luna pe foaie salariu dvs. nu sunteti in stare sa luati o tabela de 24 de secunde noua... Ne facem de ras pe Digi ca nu ne merge timpul si dam panoul jos in direct sa se suie unul dintre ajutoarele dvs. sa traga un pumn in el sa mearga plus de asta mai e si lipit cu scoci ...Ca jucator stiam pentru ce luai bani dar ca conducator pentru ce iei 4000 de Euro? ca sa il bagi pe Narcis antrenor secund? Ca sa il bagi pe fitu in echipa? Ca sa il aduci pe Ghita Balmus care este o nulitate a baschetului care nici macar la sport arena nu a facut performanta? Ce bani mai dam (spalam) si cu asta care este sub Stancut si chiar si sub fitu ca valoare iar Alexiu dupa parerea mea este peste Stancut,peste fitu si peste Ghita Balmus toata ziua si voi il tineti pe banca. Si ce antrenamente se fac ? de lupte grecoromane? de se accidenteaza astia pe banda rulanta...Sau accidentarea lui Stamenkovic este o manevra ca sa facem si noi un ban cinstit? Va rog din suflet daca cititi acest articol sa spuneti public cat a costat operatia lui Stamenkovic si sa aratati si dovada daca aveti sange in instalatiile alea de nu merg 24 de secunde.
    Revenind la joc am jucat prea bine pentru 4 straini, intradevar este inceput de campionat dar baschetul terenul cosul mingea sunt tot alea ca si pana acum...
    In final vreau sa felicit toti jucatorii Romani tineri ai Pitestiului deoarece nu s-au nascut in locul potrivit, daca Vlaicu Chirof Alexiu erau lituanieni ii lua Soso la Pitesti pe 5.000 pe luna dar asta este viata, sunt romani si sunt rezerve! Vreau sa mai felicit pe veteranii Craiovei Popescu si Burlacu oricat de injurati ati fii voi sunteti niste legende si se vede ca a scris candva Romania pe piept la un campionat European alaturi de Ghita Muresan!
    P.S. Sper ca Adrian Blidaru sa le bage mintile in cap la colegii lui, in special lui Ross...si la staff, ca el este campion si una din ultimele sperante ale acestei echipe si singurul jucator care nu trebuie sa marcheze ca sa se evidentieze!
    Chiar daca ma simt umilit si rusinat tot spun HAI BCA!

    cu 8 ani în urmă (05.10.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Suparare mare in Trivale!
    Imi mentin parerea ,Pitestiul sta in 2 jucatori:Mladenovic si Ross(desi e inconstant e un jucator cu personalitate care poate face diferenta)!
    Craiova a jucat super-prost si a castigat,ganditi-va daca jucau normal(a se vedea procentajele suturilor de"afara"),nu bine ,era diferenta de 20 puncte in favoarea ei!...mie nu-mi plac stranierii Pitestiului (exceptie cei 2 enumerati mai sus):Kukiks un jucator prea liniar,nu stapaneste relatia 1 la 1,doar cu suturi de afara e greu,la libere ,nu mai zic slabut,nu se controleaza(concentreaza)......Bobrov,calitati fizice foarte bune,sare mult ,dar cu "bila" subtireanu,si ca teava si cu tehnica!
    Nu-l stiu pe Stamenkovic - no comment!
    La romanasi...Negut are fizic de baschetbalist?.....cat scoate pe 10m dar pe 20m?....mai mult ca tataie!...daca s-ar da probe fizice si la seniori nu le-ar trece...garantat!
    Daca sperantele voastre se leaga de Blidaru ,nu prindeti PO!
    Dupa parerea mea Mladenovic ar trebui sa fie LIDERUL vostru!

    cu 8 ani în urmă (05.10.2015)
    • tzontzolino:

      re
      Chestia cu greutatea lui Negut nu e chiar relevanta! La stilul lui de joc poate sa mai puna 20 de kg pe el! Baschetul se poate juca si la un tonaj mai mare- terenul e mic, nu toti joaca fundasi pe patrundere! Il stim cu totii pe Sofoklis care la 160 de kg e ditamai vedeta!

      cu 8 ani în urmă (06.10.2015)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      Crvena Zvezda
      E asa de mare vedeta incat a ajuns la sarbi!!!....dupa ce a jucat la Oly si Maccabi....mi se pare pe o panta descendenta nicidecum ascendenta!....Marjanovic (fostul pivot) pleca in NBA, "grecul" veni la Zvezda....cum suna?:)

      cu 8 ani în urmă (06.10.2015)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      Lot
      Pitestiul fara suparare are lot sub cel de anul trecut!

      Altfel,dupa ce v-am batut in campionat la voi acasa am dori si noi in Cupa sa jucam cu voi,daca se poate!:)!
      Bafta!

      cu 8 ani în urmă (06.10.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Re
    De ce sa ne gandim noi daca juca craiova normal ce bataie lual?! Mai bine ganditi va voi ca am ajucat in 4 jucatori straini. Sper sa ne intalnim si in Cupa Romaniei, mi se pare cea mai slaba echipa calificata si sigur vom juca si anul asta in F4. In campionat sigur vom mai juca cu voi de 3 ori pana la PO, n aveti sanse sa terminati in primele 6...

    cu 8 ani în urmă (06.10.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor:

      renal
      Asta e parerea ta,n-ar fi complicat sa primesti un raspuns cu aceeasi moneda,mai bine fiti cu ochii mari pe Galati...

      cu 8 ani în urmă (07.10.2015)
    • tzontzolino:

      re
      In cupa nu ar fi bine sa picam cu Craiova, chiar daca vine din postura de lucky looser- cu Burlacu si Popescu fata de Tudor si Stancut....! Cu Galati o sa fie foarte greu...sa nu uitam ca ne-au batut si la 20 de puncte in presezon! Play-off-ul il prindem- deja se stiu cele 8 echipe. E clar ca Timisoara si Medias sunt out iar Galati si Sibiu scartaie!

      cu 8 ani în urmă (07.10.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!