Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Universitatea Craiova învinge pe BCM U FC Argeș Pitești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.01.2018

SCM Universitatea Craiova învinge pe BCM U FC Argeș Pitești cu scorul de 94-79 (25-20, 27-15, 24-23, 18-21)

De la SCM Universitatea Craiova s-au remarcat: Goran Martinic cu 21 puncte (2x3), o recuperare și 9 pase decisive, Nemanja Aleksandrov cu 21 puncte și 9 recuperări și Jamar Samuels cu 13 puncte și 9 recuperări.

De partea cealaltă s-au remarcat Andriy Agafonov cu 22 puncte (1x3), 3 recuperări și 4 pase decisive, Porter Silvanus Troupe cu 20 puncte (3x3), o recuperare și 5 pase decisive și Titus Nicoara cu 14 puncte, 11 recuperări și 4 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea popsiis :

    O parere
    Pitesti trebuia sa profite la inceputul lunii si sa ii fi luat pe olah(care a semnat in olanda) si pe justin gray, jucatori aclimatizati cu campionatul nostru

    cu 6 ani în urmă (22.01.2018) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Jalnic!
    Ne am prezentat cu o atitudine ce lasa de dorit. Lazar, Corpodean, Nuttinen si Aco au fost 0 azi. Troupe, Agafonov si Titus, constanți, dar nu poti castiga un meci în 3 jucători. Nu prindem primele 6. Conducerea a dormit cand se vedea cu ochiul liber de mult timp, ca mai avem nevoie de un jucător pe pozitiile mari. Felicitări Craiova, sa nu uitam, ne au batut fără unul din cei mai buni jucători.

    cu 6 ani în urmă (22.01.2018)
    • CSM CSU Oradea minotauro:

      Pitesti
      Desi nu cunosc situatia de la voi, probabil ca e vorba si de bani; un jucator bun costa.
      Sau poate se considera ca mai bine o rotatie mai scurta, dar valoroasa (la salarii) decat una mai lunga, cu jucatori ceva mai slab cotati.

      cu 6 ani în urmă (22.01.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!