Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Universitatea Craiova învinge pe CS Dinamo Bucureşti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.11.2016

SCM Universitatea Craiova învinge pe CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 84-80 (21-22, 23-24, 16-18, 24-16)

De la SCM Universitatea Craiova s-au remarcat: Iuri Fraseniuc cu 21 puncte (2x3), 5 recuperări și o pasă decisivă, Marko Marinovic cu 19 puncte (5x3), o recuperare și 2 pase decisive și Jamar Nathaniel Abrams cu 19 puncte (3x3), 7 recuperări și 5 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Slobodan Dundjerski cu 20 puncte (2x3), 2 recuperări și 9 pase decisive, Danilo Tasic cu 19 puncte (2x3), o recuperare și 2 pase decisive și Iulian Orbeanu cu 12 puncte (2x3) și 6 recuperări.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Meci tragi-comic!
    Din punct de vedere baschetbalistic,cu toata bunavointa,nu se poate gasi ceva de comentat.Poti doar sa te intrebi cat de tampit sau hot poate fi cineva care sa-l transfere pe "pivotul" Gregory...Asadar,comedie pentru ce au etalat pe parchet cele doua echipe penibile,tragedie pentru ca-si plang oamenii banii pe biletul cumparat ca sa asiste la asa ceva!Respectiv,"Red Power is Back",terierii,Mimao,augh,augh,augh!:))))))

    cu 7 ani în urmă (06.11.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova blue ray :

    ...
    Categoric, n-am avut parte de un spectacol baschetbalistic grozav, se vede clar că Vuksanovic n-are experiență în antrenorat, dar nu cred că vreunul dintre cei care au fost în sală își plânge banii de bilet. A fost o seară frumoasă, am bătut, după ce am revenit în joc, am avut parte și de câteva execuții spectaculoase. În ceea ce-l privește pe Gregory, eu n-aș fi așa de dur cu el. E drept,în multe momente părea din alt film, era total dezorientat, trebuia să-i spună vreun coleg unde să stea, dar am văzut și ceva calitate la el. Cârligul ăla din primul sfert mi-a amintit de Kareem Abdul-Jabbar (nu prea am văzut d-astea în ultima vreme pe la noi). Jenantă a fost faza cu tabela, care pare să devină o obișnuință, din păcate...

    cu 7 ani în urmă (06.11.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!