Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Universitatea Craiova învinge pe Steaua CSM EximBank

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.02.2017

SCM Universitatea Craiova învinge pe Steaua CSM EximBank cu scorul de 81-79 (14-18, 23-22, 15-12, 29-27)

De la SCM Universitatea Craiova s-au remarcat: Jamar Nathaniel Abrams cu 18 puncte (2x3), 5 recuperări și 2 pase decisive, Catalin Burlacu cu 15 puncte (2x3), 4 recuperări și o pasă decisivă și Darious Anton Hargrove cu 15 puncte (2x3), 5 recuperări și 3 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Marius Runkauskas cu 20 puncte (4x3), 4 recuperări și o pasă decisivă, Nikola Malesevic cu 14 puncte (3x3), 6 recuperări și 3 pase decisive și Randal Alan Falker cu 14 puncte și 7 recuperări.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Craiova
    Ce nastere grea!!!!Am castigat datorita valorii individuale.Darius avea cu 5 min pana la final 5 pct si ne-a castigat acest meci(15 pct la final).Jamar e un jucator cu niste calitati exceptionale,dar el nu trebuie sa bata mingea sau sa dea pase,ci trebuie eliberat si sa arunce sau sa patrunda.Cea mai mare dezamagire este Travis, care nu mai joaca nimic,parca nu-i dau astia sa manance si iau furat si neuronul.Stau si ma intreb cine trebuie sa gandeasca solutiile pentru ai elibera de marcaj pe Hargrove si Abrams !!!!.
    P.S Am fost la meci cu un coleg de serviciu si mi-a spus ca de cate ori a fost la sala, Craiova a castigat.E clar ca anul asta n-a fost....I-am spus ca de acum il leg si il iau cu mine la sala...!!!Succes in play off si play out la toata lumea!

    cu 7 ani în urmă (24.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!