Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SCM Universitatea Craiova a învins pe Yambol într-un joc amical disputat în Bulgaria

Ionuț Greere

Ionuț Greere
21.09.2014

SCM Universitatea Craiova nu a mai jucat în această seară în compania ”cunoștințelor” de la Balkan Botevgrad și au ales o altă echipă din Bulgaria pentru al doliea joc din țara vecină.

Elevii lui Andelko Mandic au întâlnit Tundja Yambol pe care au învins-o cu scorul de  92-70 la capătul unui meci dominat clar de formația olteană.

Pentru SCMU Craiova, Travis Bureau a terminat meciul cu 22 de puncte, 10 recuperări și 4 pase decisive,  Zoran Krstanovic a totalizat 19 puncte și 2 recuperări, iar Szabolt Santa a adăugat 12 puncte și 6 recuperări. Din punct de vedere statistic craiovenii au stat mult mai bine decât în partida de sâmbătă seara din jocul pierdut în fața celor de la Balkan Botevgrad. Craiova a terminat jocul cu procentaje de  68% la aruncările din interiorul semicercului (28/41), 33% (9/27) la aruncările de la distanță și 75 % de la linia de libere, cu 9 încercări din 12  primite.

În replică, de la bulgari s-au evidențiat Konstandin Marchavelski cu 21 de puncte și 2 recuperări și Tyler Laser cu 15 puncte și 4 recuperări.

Pentru SCM Universitatea Craiova următorul meci va fi returul cu Asesoft Ploiești din Cupa României, partidă ce va avea loc pe 1 septembire, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă.

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!