Stiri Cupa României Masculin

SCMU Craiova şi BC SCM Timişoara debutează în noul sezon

Dan Oancia

Dan Oancia
29.09.2017

scm u craiova bc scm timisoara cupa romaniei

SCMU Craiova şi BC SCM Timişoara se vor întâlni mâine, 30 septembrie, de la ora 19.00, în partida tur care contează pentru Cupa României. Jocul va fi cu atât mai important pentru trupa din Bănie, mai ales pentru noul tehnician, care este la prima experienţă în ţara noastră.

Din această vară, pe banca tehnică a Craiovei a fost instalat israelianul Rami Hadar. În vârstă de 50 de ani, acesta a antrenat în ultimul an în ţara sa natală, pe Maccabi Tel Aviv, iar Tudor Costescu, antrenorul lui BC SCM Timişoara, recunoaşte experienţa acestuia. Bănăţenii au terminat presezonul cu o victorie în faţa sârbilor de la Tamis Pancevo. De partea cealaltă, echipa din Bănie a câştigat turneul amical „Cupa Craiovei”.

Printre noutăţile din lotul „leilor”, care-şi vor face debutul cel mai probabil împotriva Craiovei, se numără fundaşul Tudor Gheorghe, în vârstă de 20 de ani, care a fost transferat de la U BT Cluj-Napoca, Jordan Burgess, baschetbalistul adus de peste Ocean, respectiv Igor Mijajlovic, care a petrecut ultimele două sezoane la CSU Sibiu.

De partea cealaltă printre achiziţiile de valoare ale craiovenilor se numără veteranul LNBM Goran Martinic, adus pe ultima sută de metri de la BC Mureş, şi americanul Earl Watson, venit din prima ligă din Uruguay.

Partida retur dintre cele două echipe va avea loc în sala „Constantin Jude”, miercuri, 4 octombrie.

*fot: facebook BC SCM Timişoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!