Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Adi Tudor, Andrei Căpușan și Ionuț Drăgușin s-au înțeles cu SCM U Craiova

Paul Olar

Paul Olar
08.06.2015

SCM U Craiova se orientează pe piața autohtonă și realizează primele trei transferuri. Potrivit unor surse ale site-ului Total Baschet, gruparea olteană a bătut palma cu Adi Tudor, Andrei Căpușan și Ionuț Drăgușin.

Evoluând pe postul de fundaș, primul sportiv amintit sosește de la BC Mureș Târgu Mureș. De asemenea, în stagiunea precedentă, Tudor a evoluat și la Steaua CSM EximBank București. Baschetbalistul originar din Constanța a contabilizat 32 de apariții în Liga Națională, cu medii de 2.5 puncte, 1.8 pase decisive și 0.7 pase decisive.

Tot de la BC Mureș vine și Andrei Căpușan. Extrema a jucat în 30 de partide ale sezonului precedent, izbutind statistici de 2.8 puncte, 1.3 recuperări și 0.2 pase decisive, cu 2.3 la eficiență. Căpușan are 32 de ani și a mai îmbrăcat maieul formațiilor CS Otopeni, Energia Târgu Jiu, CSU Ploiești, BC Timișoara, respectiv SCM U Craiova.

În fine, Ionuț Drăgușin a activat la Steaua CSM EximBank. Cel mai înalt pivot român a disputat 32 de jocuri ca baschetbalist al Stelei și a strâns medii 3.4 puncte, 3.0 recuperări și 0.3 pase decisive. Drăgușin a făcut parte din lotul Craiovei în stagiunea 2011/2012, când doljenii au reprezentat revelația campionatului.

Acestea sunt primele noutăți din tabăra alb-albastră, neconfirmate de conducerea clubului Oltean. De asemenea, SCM s-a aflat în negocieri avansate cu antrenorul Marjan Ilievski, câștigător al Ligii Balcanice cu Signal Prishtina. Transferul tehnicianului sârb a picat însă din cauza modificărilor de staff administrativ pe care le-a suferit Craiova, cel mai probabil urmând a fi numit Milos Pejic.

*Foto: Andor Marton, Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!