Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Aleksandar Vlahovic va semna cu CSM-U Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.01.2015

CSM-U Oradea este aproape de a parafa un nou transfer. Conform surselor noastre, vicecampioana României s-a înțeles cu Aleksandar Vlahovic. Conducătorul de joc din Serbia a evoluat în acest sezon în Bulgaria la Cherno More Varna, echipă de care s-a despărțit de curând. În vârstă de 24 de ani, Aleksandar Vlahovic a mai jucat în România pentru CSU Asesoft Ploiești, echipă cu care a câștigat două titluri naționale în 2012 și 2013.

Aleksandar Vlahovic a jucat 11 partide în acest sezon al primei ligi din Bulgaria. El a încheiat cu medii statistice de 9.4 puncte, 2.8 pase decisive și 1.0 intercepții în 21.8 minute jucate în medie pe meci. În 2013/2014 conducătorul de joc a jucat pentru Falco KC în Ungaria cu medii de 12.1 puncte, 2.3 recuperări, 3.7 pase decisive și 1.6 intercepții. Tot în sezonul precedent el a mai îmbrăcat echipamentul lui KK Sloga unde în 10 meciuri a strâns 14.0 puncte, 2.5 recuperări, 4.1 pase decisive și 1.1 intercepții.

Aleksandar Vlahovic este născut pe 15 iunie 1990 la Novi Sad. El măsoară 1.90 metri iar cariera profesionistă și-a început-o în România la CSU Asesoft Ploiești. În cariera sa, el a trecut doar pe la echipele amintite mai sus.

CSM-U Oradea are mare nevoie de un jucător de poziția 1 cu experiență. Cristian Achim tocmai la pierdut pe Marcus Hatten care a suferit o accidentare urâtă la genunchi și va lipsi o perioadă mai lungă de pe parchet. De asemenea vicecampioana României nu se poate baza pe serviciile lui Dani Popescu care se află în recuperare după operația la tendonul lui Achile.

CSM-U Oradea joacă sâmbătă, 17 ianuarie pe terenul lui CSU Asesoft Ploiești iar pe data de 23 luna curentă va primi vizita lui U BT Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!