Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE - Bogdan Popescu, foarte aproape de revenirea la BC CSU Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.11.2017

Bogdan Popescu este aproape de revenirea la BC CSU Sibiu, echipă pentru care a jucat și în stagiunea trecută, după cum indică surse apropiate site-ului nostru. Veteranul care va împlini la sfârșitul lunii vârsta de 39 ani a început sezonul la BC Timba Timișoara, însă s-a despărțit prematur de formația de pe Bega.

În sezonul precedent, Bogdan Popescu a bifat 39 de prezențe în echipamentul galben-albastru al lui BC CSU Sibiu și a înregistrat medii statistice de 12.4 puncte, 4.6 recuperări și 1.2 pase decisive, pentru un indice al eficienței de 10.9 unități. Extrema de forță a ajutat echipa sibiană să încheie campionatul pe poziția a 4-a și să se califice în cupele europene.

În debutul actualei ediții de campionat, „Pope” a jucat 4 meciuri pentru Timba și a înregistrat cifre de 9.5 puncte, 4.3 recuperări și 1.5 pase decisive.

Din sezonul 2008/2009, Bogdan Popescu a jucat peste 300 de meciuri în Liga Naționala de Baschet Masculin cu medii de 11.3 puncte, 4.7 recuperări și 1.0 pase decisive. El a mai jucat în țara noastră pentru BCM U Pitești, Rapid București, Energia Târgu-Jiu, Steaua, BC SCM Timișoara și SCM U Craiova. Popescu are și experiență internațională în Germania la Ludwingsburg și Ewe Oldenburg, în Belgia la Bree BBC și în Franța la Quimper.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu Hermannstadt :

    Bine ai revenit !
    Am acoperit pozitia mare , acum ne mai trebuie un strain bun pe pozitie mica , daca nu chiar doi ! Cu Davis se pare ca nu prea am avut mana buna , joaca mai timorat chiar si fata de anul trecut.

    cu 6 ani în urmă (09.11.2017)
    • BC CSU Sibiu BONO:

      Sa-l aducem inapoi
      si pe Kevin Hardy si sa trecem la treaba!

      cu 6 ani în urmă (10.11.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!