Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Cătălin Burlacu și Darius Hargrove sunt aproape de o revenire la Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.11.2016

SCM U Craiova este aproape de a efectua două transferuri cu nume. Conform surselor site-ului nostru oltenii au ajuns la un acord cu Cătălin Burlacu și Darius Hargrove pentru a reveni în Bănie sub comanda lui Vladimir Vuksanovic. Campioni ai României cu CSU Asesoft Ploiești, Burlacu și Hargrove au jucat în sezonul trecut pentru SCM U Craiova, reușind calificarea în play-off.

Cătălin Burlacu a fost implicat în acestă vară în proiectul lui CSM Ploiești, însă prahovenii nu au găsit resurse pentru a se alinia la startul Ligii Naționale de Baschet Masculin și extrema de forță a rămas fără echipă.

De partea cealaltă, Darius Hargrove a semnat în Liban după ce inițial și el s-a înțeles cu CSM Ploiești. Americanul nu a debutat pentru Byblos, campionatul în Liban începând abia în decembrie.

Oltenii tocmai s-au despărțit în aceste zile de sârbul Filip Sepa, cel care a sosit în campionatul nostru în acestă vară. Acesta a jucat 8 partide în LNBM cu medii statistice de 8.6 puncte, 4.3 pase decisive și 3.3 recuperări.

SCM U Craiova nu are un început bun sezon și are un bilanț negativ în Liga Națională de Baschet Masculin, 3 victorii și 6 înfrângeri.

13 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Cu transferurile astea Craiova e din nou o forta in competitie.

    cu 7 ani în urmă (27.11.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      De ce spui asta? Nici unu dintre ei nu a jucat la nivel profesionist in ultimele 6 luni, sunt la fel de pregatiti, daca nu mai slab pregatiti decat este Toth la noi(provine din acelasi proiect)

      cu 7 ani în urmă (27.11.2016)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      ...
      Burlacu e jenant de gras!

      cu 7 ani în urmă (27.11.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Adrian.or
      Pentru ca ce exista deja la Craiova la nivelul lotului, cu Malina, Will Paul, Fraseniuc si Abrams e frumos, acolo tind sa cred ca antrenorul e problema. Hargrove mai poate juca 2 ani la nivelul maxim de anul trecut, iar Burlacu, asa jenant cum e, e enorm peste ce are CSM la ora asta, inclusiv Nicoara, care joaca foarte slab de la inceput.

      Cu jucatorii astia, ei nu au nici probleme cu strainii prin plecarea lui Sepa, cred ca vor face o figura frumoasa.

      cu 7 ani în urmă (27.11.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Hargrove, din pavcate, nu cred ca mai are 2 ani, ar fi frumos sa ii aiba, ar fi frumos sa joace ce stie si cum stie el dar din pacate ma indoiesc! cat despre buracu, nu stiu daca ii gras, sab sau.... stiu doar ca deja sta de prea multa vreme pe tusa!

      cu 7 ani în urmă (27.11.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova blue ray :

    ...
    Daca se concretizeaza transferurile si mai si scapam de Vuksanovic, avand in vedere nivelul competitiei se poate spera la un loc 4.

    cu 7 ani în urmă (27.11.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova blue ray :

    ...
    Daca se concretizeaza transferurile si mai si scapam de Vuksanovic, avand in vedere nivelul competitiei se poate spera la un loc 4.

    cu 7 ani în urmă (27.11.2016)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      haha
      Acum ai deschis televizorul?
      Hai sa facem putină logică si putină aritmetică.
      Voi terminati turul cu 3-7. Pitestiul minim 6-4, eu cred chiar 7-3. Noi 7-3, Timișoara e gata la 5-5. Ca sa intrați în primele 6, va trebuie un rezultat de 8-2 în retur. Iertată-mi fie îndrăzneală, oricât de jos ar fi nivelul campionatului, nu veti putea face scorul ăsta nici cu Messina pe bancă. Iar voi vă puneți speranțele în Burlacu si Hargrove.
      Si aproape c-am uitat de Mureș, care dacă cumva găsesc niște bănuți, rămâne să vă bateți cu Dinamo si Galați la locul 8.

      cu 7 ani în urmă (27.11.2016)
    • SCM "U" Craiova blue ray:

      ...
      Calculele tale sunt, in principiu, corecte, cu toate ca au la baza simple presupuneri. Tot o presupunere am facut si eu, sau, mai degraba, mi-am exprimat o speranta. Totusi, campionatul e mai lung decat ai calculat tu (banuiesc ca s-a pastrat formatul de anul trecut). Om vedea.

      PS: n-am inteles de unde vine atitudinea ta de superioritate ...

      cu 7 ani în urmă (28.11.2016)
    • SCM "U" Craiova blue ray:

      ...
      Acum vad ca ai avut in vedere locul 6 pentru accederea in prima grupa, scuze.

      cu 7 ani în urmă (28.11.2016)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    ar fi bine
    Ar ridica mult nivelul echipei cei doi. Indiferent de varsta, experienta isi spune cuvantul si sincer sa fim, baschetul nu iti cere aceeasi forma fizica ca la fotbal. Chiar e pacat ca un oras ca si Craiova cu atatia suporteri se chinuie atata.

    cu 7 ani în urmă (27.11.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Burlacu
    Burlacu e anuntat de ceva timp iar sperantele mele se leaga de faptul ca ar reprezenta un antrenor mult mai bun decat tripleta Vuksanovic-Aleksic-Lupusavei!

    Cat despre Hargrove....ma astept la ceva alley-oop-uri.....macar spectacol sa fie!

    Craiova is back!

    cu 7 ani în urmă (28.11.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    vax albina
    SCM Craiova este un proiect esuat de la start.
    Asa am spus de atunci si asa se dovedeste etapa de etapa.
    Un buget prea mic pentru asteptarile fanilor. Pacat...

    cu 7 ani în urmă (29.11.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!