Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE.Cam Long se află în vizorul lui CSU Asesoft Ploiești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.07.2014

CSU Asesoft Ploiești este în căutarea unui conducător de joc, după ce la finalul sezonului 2013/14 înțelegerile cu Filip Adamovic și Bojan Popovic au expirat. Cam Long, un jucător cu experiență în EuroCup, este una dintre ținetele  prahovenilor pentru această perioadă de transferuri.

Cam Long a ajuns pentru prima în Europa în 2011, după ce a absolvit la George Mason University. BC Siauliai a fost prima formați de pe bătrânul continent pentru care americanul a evoluat. Apoi acesta a trecut în Franța la Le Mans, echipă cu care a avut și o experiență în EuroCup. În Hexagon, Long a jucat 33 de partide în care a strâns 11.9 puncte, 2.0 recuperări și 2.4 pase decisive pe meci. În EuroCup, sportivul ajuns la 26 de ani, a jucat 6 partide cu medii statistice de 9.2 puncte, 1.5 recuperări ți 1.3 pase decisive.

În ultimul sezon, Cam Long a jucat în Germania pentru Ratiopharm Ulm. În EuroCup, conducătorul de joc a bifat 16 prezențe în care a totalizat 10.7 puncte, 2.6 recuperări și 3.1 pase decisive. Sportivul ce măsoară 1.93 metri a jucat 34 de partide în campionatul Germaniei cu medii statistice de 11.3 puncte, 2.4 recuperări și 2.4 pase decisive. Cu formația din Ulm, Long a jucat sezonul trecut finala Cupei Germaniei iar în campionat Alba Berlin a stopat drumul lui Ratiopharm în primul tur de playoff.

Cam Long ar fi primul conducător de joc pe care ploieșteni l-ar aconta în această vară. În acest moment, CSU Asesoft Ploiești are sub contract șase jucători străini și trei jucători români.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Daca tot avem un campionat handicapat macar meciurile cu Ploiestiul vor fi spectaculoase!

    cu 9 ani în urmă (23.07.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe popescusorin :

    Ploiesti
    La prima vedere, si daca ramane si Mohammed, e un lot bun, ramane de vazut cum se vor integra niste jucatori de valoare sub comanda unui antrenor...mediu. De asemenea, si in alti ani a fost mare tam-tam la inceput, si dp s-a fasait pe parcurs, sa nu uitam si transferul marelui Marshall, care s-a dovedit a fi doar o petarda. Cert e, cu atatia americani, ca vom avea spectacol!

    cu 9 ani în urmă (23.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!