Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Hristu Șapera, în negocieri avansate cu Steaua CSM EximBank

Paul Olar

Paul Olar
29.05.2015

Rămasă fără Niksa Bavcevic, Steaua CSM EximBank încearcă să acopere poziția de antrenor principal. Conform unor surse de încredere ale site-ului Total Baschet, gruparea bucureșteană se află în negocieri avansate cu Hristu Șapera.

Acesta urmează să o părăsească pe BCM U Pitești, formație la cârma căreia s-a aflat din luna iulie a anului 2013 și până în prezent. Alături de piteșteni, Șapera a izbutit două calificări în Final Four-ul Cupei României, precum și un bilanț de 39 de victorii și 36 de eșecuri.

De asemenea, BCM U a disputat meciuri din prima rundă a Play-Off-ului recent încheiat, fiind eliminată de către CS Energia Târgu Jiu cu 3-0 la general.

Originar din capitală, Șapera și-a început cariera de tehnician principal la CSM București. Acest lucru se întâmpla în 2010, antrenorul colaborând cu CSM mai bine de trei ani. El i-a calificat pe bucureșteni în Final Four-ul Cupei României, dar și în postsezonul Ligii Naționale.

Totodată, Șapera se mândrește cu experiență internațională, din moment ce a pregătit, în două veri consecutive, reprezentativele de tineret ale României la Campionatul European. Tricolorii au participat la turnee desfășurate în Pitești, respectiv Sarajevo.

Vom reveni cu detalii!

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!