Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Marko Marinovic, aproape de SCM U Craiova

Paul Olar

Paul Olar
25.07.2016

SCM U Craiova este aproape să transfere unul dintre cei mai importanți fundași din sezonul precedent. Potrivit unor surse apropiate de site-ul Total Baschet, gruparea din județul Dolj se află în negocieri avansate cu Marko Marinovic.

Conducătorul de joc a evoluat ultima dată la Steaua CSM EximBank, alături de care a câștigat medaliile de bronz, după o finală mică disputată în fața lui U-BT. Marinovic a contabilizat medii de 12.0 puncte, 5.1 pase decisive și 3.0 recuperări.

Marko a avut parte de o carieră fabuloasă. Câștigător al EuroCup în 2010, sârbul a devenit anul trecut și cel mai bun pasator din istoria competiției. Pe plan internațional, Marinovic a participat cu naționala Serbiei la Campionatul Mondial din 2006, competiție desfășurată în Japonia.

La nivel de club, Marko a îmbrăcat maioul unor grupări precum Olimpija Ljubljana, Alba Berlin, Steaua Roșie Belgrad sau Valencia

*Foto - sportpictures.eu

14 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Aaron Johnson este cu 2 clase peste expiratu asta parerea mea.Pacat pentru Craiova si campionatul nostru ca nu mai este in Romania.Marinovic asta in afara de CV nimic,eu zic ca nu a rupt gura targului la Steaua,mai ales ca a fost laudat atata la venirea lui in Romania.Individualist va fi si mai mult la Craiova zic eu fiind considerat vedeta....Este doar o parere personala.

    cu 7 ani în urmă (25.07.2016)
    • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm:

      AJ
      As spune ca iti dau dreptate, doar ca AJ nu a fost chiar asa o minune pe cum il vad multi. A fost un coordonator bun, nu am ce sa zic, doar ca in afara de acel dribling extraordinar si viziunea specifica unui jucator atat de scund, sa stii ca Aaron Johnson nu avea cine stie ce calități. Shoot-ul era decent, însă slăbuț pentru un coordonator, sa nu mai vorbim de psihic. Cred ca am pierdut cel putin 3 meciuri pe mana lui AJ care a clacat la libere (primul meci din playoff, meciul cu Cluj din faza a doua, respectiv meciul cu Energia din returul primei faze). Nu stiu e sa zic, mie unul nu mi s-a părut ca a rupt gura târgului.

      cu 7 ani în urmă (26.07.2016)
    • SCM "U" Craiova SOUTH WEST:

      Jucatorul perfect pt Craiova.
      Matur, cu o buna viziune a jocului, cu procentaje mult peste cele ale lui Johnson, chiar este o achizitie deosebit de buna pt Craiova, echipa care a pierdut toti jucatorii de calitate pt acest sezon.

      cu 7 ani în urmă (26.07.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    ???
    Ala micu nu mai e,Hargrove la fel.Echipa se formeaza functie de viziunea antrenorului,buget,etc...Aducem si noi ce putem,dar pe Marinovic il vad mai altruist decat pe A.J(asta daca mai poate).Pana nu vedem lotul nu prea avem ce sa comentam.Pana acum slabut...poate asteapta ceasul al 12-lea sa ne dea cu tribuna in cap!!!!!!!!!!

    cu 7 ani în urmă (25.07.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Vorbim de un jucator care a trecut pe la Valencia, Steaua Rosie, are Euro Cup castigat si participare cu echipa nationala la un CM. L-as fi vazut oricand la Oradea in locul lui Mirkovic, nu inteleg ce aveti cu el. E cel mai bun pasator din liga si are si aruncare, ar fi un transfer extraordinar pentru Craiova.

    cu 7 ani în urmă (26.07.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    pacaleala
    Cred ca suntem pacaliti. Din nou.
    Ni se ascunde faptul ca sunt la dispozitie numai 300000 de euro. Buget pe hartie. In realitate, ramane de vazut...
    Din acesti bani, foarte putini dealtfel, trebuie facute si contracte si cheltuieli curente si paraindaraturi. Deci nu vom avea echipa si nici performanta. Ma tem ca lupta cea mare va fi in playout. Atunci se vor vedea adevaratii suporteri adica cei ce vor indura umilintele acestui sezon si totusi vor canta "Hai Craiova".

    cu 7 ani în urmă (31.07.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova kristake :

    Transfer confirmat
    Azi, clubul a confirmat transferul pe site-ul oficial, un transfer foarte bun.

    cu 7 ani în urmă (01.08.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Craiova
    Dupa acest sezon am primit confirmarea ca la Craiova nu se vrea performanta ci doar praf in ochi pentru ca anumite Centre de Influenta sa isi primeasca paraindaratul! Nu se poate ca unui jucator precum Hargrove sa ii propui 11000 cu paraindarat pana la 8000....PE LUNA! Oras cu un Primar careia nu ii pasa de cei 2500 de oameni - in medie - prezenti in Polivalenta spunand ca nu sunt votanti de PSD intrucat o injura la unison si, fara vre-un rationament bazat pe argumente, sa reduci bugetul clubului la 350000 de euro...condusa, poate, si de gandul ca Toma (care nu mai are nici o functie la club....la fel ca si Iliescu la PSD) este finul contracandidatului ei din alegeri - Pavel Badea!

    Ca la Olteni!!!

    cu 7 ani în urmă (01.08.2016)
    • SCM "U" Craiova kristake:

      Incercam si cu handbalul
      Baschetului i s-au dat cei mai multi bani pana acum(si cu ce rezultate?) cand s-au schimbat, pe buna dreptate zic eu,prioritatile clubului, baschetul facand rocada cu handbalul; eu prefer sa le vad pe Elisei si Zamfir, m-am saturat de fanfaraonii aia incapabili din baschet.

      cu 7 ani în urmă (01.08.2016)
    • SCM "U" Craiova Gully:

      Kri
      Frățică...eu ce sa zic! Te comportaşi ca în bancul ala cu barul de negrii în care intra unul îmbrăcat în costum de ku klux klan....

      Aseară (08.aug.16) te ai uitat la handbal???? Poate ca ți o fi ajuns.....

      cu 7 ani în urmă (09.08.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    kristake...lasa-ne
    ca si asa suntem suparati.Daca iti place handbalul du-te si comenteaza pe un site de handbal.Noi aici vorbim despre baschet.Este noaptea mintii,loturile a 60% din echipele de prima liga s-au reunit deja,iar la echipa asta au anuntat abia 5 jucatori.Poate or zice ca jocul asta se joaca in 5,fara rezerve.....Transferul lui Marinovic este confirmat si cei de la total baschet ne obliga sa ne spunem oful "pacilea",intr-o stire din 25 iulie.Scuze,dar dupa cum se misca si cat sunt de secretosi,pare un club de retardati.Iar cei de la total baschet daca nu au ce scrie,sa ne mai lase cu ce lapte au supt cei de la Oradea si Cluj cand erau mici,cu ce au ei de gand sa faca anul asta.Astea sunt niste clisee,de care ne-am cam saturat si asta da senzatia ca ramaneti la nivelul managementului din sport in tara asta.....

    cu 7 ani în urmă (01.08.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Bun ok nu s-a scris despre Marinovic a semnat cu Scm Craiova,dar ce ai vrea sa se scrie daca nu în afara de Oradea,Cluj care sunt principalele candidate la titlu,bugetele sa nu mai vorbim,da mai poate fi si Steaua acolo.Sa se scrie despre Craiova?Ce ma rog tu spuneai mai sus ca marea majoritate a echipelor s-au reunit si doar Craiova pana acum a legitimat doar 3 jucatori deci nu e seriozitate sa zicem.In consecinta nu este ce sa se scrie in afara de Oradea,Cluj...

      cu 7 ani în urmă (02.08.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova kristake :

    Rabdare,
    toti cei care au semnat pana acum sunt jucatori mai mult decat decenti plus ca Marinovic nu cred ca semna cu noi daca lucrurile nu ar fi serioase, chiar si cu bugetul ala mai mic care oricand poate fi marit. Iar chestia aia care o spune Gully, cum ca PSD nu mai e in love cu Toma, sa fim serioasi, daca vroiau il zburau de acolo oricand.

    cu 7 ani în urmă (02.08.2016)
    • SCM "U" Craiova Gully:

      Kri
      ...eu am zis ca e posibil....
      Nu stau la mese de partid (cu atât mai puțin la psd) ca sa știu sigur. La o asemenea echipa cum e Craiova trebuie sa ai surse proprii de informații....și asa am și eu! Ca doar vedeți cat de deschiși sunt! Am auzit ca Damian ar fi semnat de o luna și în presa apărea ca a semnat alaltăieri......

      cu 7 ani în urmă (09.08.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!