Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

SURSE. Olimpia Bucureşti se retrage din LNBF

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.10.2012

Foto: Liviu Urechescu

Partida de sâmbătă dimineaţă, dintre Olimpia Bucureşti şi Rapid Bucureşti, a fost ultima pentru gruparea ce îşi desfăşoară meciurile la Sala Prof. Octavian Dimofte din Capitală. Surse de încredere ale site-ului nostru ne-au indicat faptul că oficialii clubului din Şoseaua Iancului au decis să recurgă la această decizie deoarece participarea în prima ligă nu mai este rentabilă având în vedere că majoritatea sportivelor importante şi-au găsit angajament în altă parte.

Olimpia Bucureşti ar fi a doua echipă retrasă din Liga Naţională de Baschet feminin, după doar patru etape scurse din actuala ediţie de campionat. ACS KSE Târgu Secuiesc a decis să nu mai ia parte în prima ligă cu câteva zile înainte de debutul Cupei României. Interesant este faptul că Târgu Secuiesc şi Olimpia Bucureşti trebuiau să se întâlnească în runda inaugurală a Cupei României. CSM "U" Oradea este singura echipa avantajată de situaţia actuală. Olimpia a izbutit să învingă gruparea bihoreană în prima etapă, scor 72-60.

Acest fapt dovedeşte că 16 echipe sunt prea multe pentru Liga Naţională de Baschet feminin, unde unele partide se desfăşoară doar pentru că trebuie.

Vom reveni cu mai multe informaţii!

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bbal :

    sa vedem
    cand Iasiul a vrut sa se retraga, dna presedinte i-a convins sa ramana in campionat.
    cand Sepsi a vrut sa se retraga, s-a dus personal la Sf Gheorghe si i-a convins sa ramana in campionat.
    interesant de vazut daca din functia de sefa a sportului se va implica si acum.

    cu 11 ani în urmă (15.10.2012) Raspunde
  • Detectiv Rockford :

    S-a implicat
    S-a implicat.Ca sa nu sa dea peste cap tot campionatul

    cu 11 ani în urmă (21.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!