Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Radenko Pilcevic s-a transferat la BC Timișoara

Paul Olar

Paul Olar
30.11.2014

BC Timișoara a realizat primul extratransfer. Potrivit unor surse apropiate ale site-ului Total Baschet, gruparea de pe Bega a bătut palma cu Radenko Pilcevic.

Originar din Serbia, baschetbalistul a început sezonul alături de BCM U Pitești. El măsoară 1.88 m și activează pe postul de fundaș. Plavul a sosit în vară la formația argeșeană, al cărei maieu l-a îmbrăcat în 7 partide de Ligă Națională. Drept urmare, Pilcevic s-a remarcat cu medii de 8.0 puncte, 3.7 pase decisive și 3.0 recuperări, pentru un indice de 10.4 la eficiență.

În plus, Radenko a evoluat în cele două partide din Cupa României, consemnate împotriva lui Gaz Metan Mediaș. Atunci, jucătorul din țara vecină a totalizat statistici de 7.0 puncte, 2.5 pase decisive și 2.0 recuperări. Prestațiile sale nu i-au convins însă pe oficialii din “Trivale”, care au renunțat la sportiv în urmă cu trei zile.

De-a lungul carierei, noul transfer al Timișoarei a mai trecut pe la Borac Čačak, Feni Industries sau Szolnoki Olaj.

Astfel, trupa pregătită de Dragan Petricevic capătă un fundaș dispus să își împartă minutele cu titularul Zlatko Jovanovic.

2 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    mda...
    Caprarescu a spus ca a plecat ca si-a gasit alta echipa dar nu credeam ca alta echipa chiar in Romania... Sincer cam urat gest daca stai sa te gandesti dar probabil omu' vrea sa fie mai aproape de casa! In fine, mult succes!

    cu 9 ani în urmă (30.11.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Nu cred
    Nu cred ca ăsta e adevăratul motiv. Așa , orice jucător care își găsește echipa pleacă când vrea el. Sunt , totusi, niște contracte la mijloc, nu pleacă fiecare când I se scoala. Păcat de el, mie îmi plăcea foarte mult.

    cu 9 ani în urmă (01.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!