Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

SURSE. Vujadin Subotic, Dalibor Djapa și Ivan Jelenic se vor despărți de BC Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.12.2015

BC Timișoara este aproape de a se despărți de trei dintre cei mai importanți jucători străini pe care s-au bazat în acest sezon de LNBM. Conform unor surse apropiate site-ului nostru, Vuajdin Subotic, Dalibor Djapa și Ivan Jelenic vor părăsi formația bănățeană, iar ultima partida a lor în violet a fost cea pierdută cu scorul de 79-75 în fața lui Phoenix Galați.

Toți cei trei jucători au ajuns pe Bega după ce clubul a fost în incapacitate de a păstra lotul conturat inițial pentru a aborda actuala stagiune.

Ivan Jelenic a sosit la sfârșitul lui septembrie la Timișoara și a jucat 15 partide pentru Baschet Club. El a avut medii statistice de 8.8 puncte, 1.6 recuperări și 1.5 pase decisive în 26.4 minute jucate pe confruntare.

Dalibor Djapa s-a alăturat lui BC Timișoara chiar la 1 octombrie și la rândul său a jucat tot 15 meciuri în alb-violet. Pivotul a avut cifre de 12.7 puncte, 5.4 recuperări și 1.2 pase decisive în 24.1 minute jucate pe meci.

Ultimul sosit dintre cei trei a fost Vujadin Subotic, cel care a revenit în România în noiembrie. El a evoluat în doar 7 partide și a avut medii de 15.3 puncte, 3.1 recuperări și 1.3 pase decisive în 32.3 minute jucate pe meci.

Din informațiile noastre, Vujadin Subotic a avut contract cu BC Timișoara doar până la finalul lunii decembrie și se pare că nu vor prelungi înțelegerea. În privința lui Djapa și Jelenic altele par să fie cauzele despărțirii, însă cert este că cei doi au contracte deschise cu formația de pe Bega.

BC Timișoara nu a anunțat nimic oficial despre aceste despărțiri până la editarea acestui articol.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!