Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sala Constantin Jude a intrat într-un amplu proces de renovare

Andrei Eftimie

Andrei Eftimie
14.04.2015

Foto: drukeria.ro

Lucrările la noua sală Polivalentă din Timişoara nu au putut fi finalizate în timp util pentru a găzdui meciurile din cadrul EuroBasket Women 2015, iar organizatorii au fost nevoiţi să apeleze la varianta de rezervă: Sala Constantin Jude. Arena fanion a oraşului va fi supusă unui amplu proces de renovari şi ajustări pentru a îndeplini standardele impuse de FIBA, iar începând cu data de 1 mai nu va mai putea fi folosită de către echipele bănăţene angrenate în competiţii interne.

Printre grupările afectate s-ar putea număra şi deţinătoarea Cupei României, BC Timişoara, însă doar în cazul în care va elimina CSU Ploieşti din cursă către un nou titlu da campioană naţională. Printre "upgrade-urile" ce urmează a fi aplicate sălii se numără construirea unei noi săli de conferinţe de presă, ridicarea unei cabine pentru comentatori radio şi tv, mai multe birouri cât şi renovarea vestiarelor atribuite sportivilor şi arbitrilor.

Sala Constantin Jude va găzdui, în perioada 11-18 iunie, meciurile din cadrul Grupei A, unde alături de reprezentativa tricoloră se regăsesc naţionalele Ucrainei, Cehiei, Franţei şi Muntenegru. 

2 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    poza
    La ce meci a fost atat de plina sala?

    cu 9 ani în urmă (15.04.2015) Raspunde
  • tzontzolino :

    apropo
    In caz ca trec de Ploieti pot veni la Pitesti ca aici au amintiri frumoase si publicul a tinut cu ei!

    cu 9 ani în urmă (15.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!