Stiri Acvile

Sala Polivalentă, în pregătiri pentru EuroBasket

Paul Olar

Paul Olar
24.02.2017

Sala Polivalentă se pregăteşte intens pentru EuroBasket 2017. Lucrările la arenă au început de aproape o lună, iar în această săptămână a fost adusă şi o macara pentru a extinde etajul trei. Cu alte cuvinte, Sala Polivalentă va ajunge de la 7.200 de locuri cât există în prezent, la aproape 10.000.

"Trebuie să ajungem la aproximativ 10.000 de locuri. Vor fi 9.300 de locuri, la care se adaugă şi zona presei. Altfel nu am fi fost eligibili pentru acest eveniment. Practic, trebuiesc parcurcurse mai multe etape: La etajul trei va fi amplasată o tribună de 1.000 de locuri, iar pe suprafaţa de joc tribunele retractabile actuale vor fi retrase, urmând a fi înlocuite de tribune noi, care vor ajunge până la nivelul terenului de baschet. Pe lângă această creştere, mai trebuiesc aduse anumte facilităţi, precum ventilaţia, sistemul electric, turnicheţii. Vom optimiza totul pentru noua capacitate”, a declarat Ionuţ Rusu, directorul Sălii Polivalente, într-un interviu acordat Televiziunii Române.

Totodată, Sala Polivalentă programează între 19-23 aprilie Campionatele Europene de Gimnastică. După această competiţie, arena va fi închisă timp de trei luni, pentru a fi accelerate lucrările.

*Foto: Facebook Sala Polivalentă

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!