Stiri Liga I Masculin

Sala Sporturilor „Gabriela Szabo” a fost inaugurată în Voluntari

Eduard Popa

Eduard Popa
07.06.2018

sala sporturilor voluntari

CSO Voluntari va juca de sezonul viitor pe teren propriu într-o nouă sala polivalentă, care va purta numele fostei campioane olimpice la atletism, Gabriela Szabo.

Polivalenta are o capacitate de peste 1.100 de locuri, din care 304 sunt locuri în gradene mobile. Sala are o formă ciudată, fiind cea mai lungă din România, grație unei piste de atletism indoor.

La inaugurare s-a aflat și fosta campioană olimpică și mondială Gabriela Szabo, președinte al clubului CSM București, care a și participat într-o cursă de 800 de metri cu atletele clubului din Voluntari. La sală a mai participat președintele COSR, Mihai Covaliu, primarul din Voluntari Florentin Pandele și soția sa, primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a imortalizat momentul printr-o galerie pe facebook.  

Sala de Sport din Voluntari va găzdui competiții naționale și internaționale de atletism, lupte, judo, baschet și volei.

Astfel, în această locație se vor desfășura meciurile formației CSO Voluntari, echipă antrenată în sezonul precedent de Eugen Ilie, care a fost aproape de calificarea în turneul de promovare din Liga 1 de baschet masculin, la primul an de la apariția pe prima scenă baschetbalistică.

La această formație au evoluat de-a lungul sezonului precedent veteranul Căruțașu, dar și alți jucători cu experiență în Liga Națională, precum Vlad Dumitrescu, Alexandru Neguț, Cristi Mâinea sau Tudor Gîrbea. În sezonul precedent CSO Voluntari a jucat în sala din comuna Dobroești.  

*foto: facebook Gabriela Firea

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fortheloveofthegame :

    super teren de baschet. not!
    E excelent ca in Romania se mai inaugureaza sali de sport si nu e nicio urma de ironie, chiar daca s-a facut tam-tam-ul obisnuit in aceste cazuri. Din pacate ar fi bine ca salile acestea sa fie proiectate de niste oameni care se pricep. Ca acel juma de metru aflat intre tusa de fund de la baschet si panou nu prea e regulamentar. Mai ales pentru Liga Nationala. Ca sa nu zic ca nu e nici sigur pentru jucatori.

    cu 5 ani în urmă (07.06.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!