Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Salih Nuhanovic rămâne la CSM-U Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.06.2015

CSM-U Oradea îl va avea în lot pe Salih Nuhanovic și în sezonul viitor, după cum anunță prin intermediul site-ului oficial. Pivotul sloven în vârstă de 32 de ani a semnat un contract valabil pentru sezonul 2015/2016. Nuhanovic a jucat și în stagiunea precedentă pentru CSM-U Oradea, el fiind transferat pe parcursul sezonului, după accidentarea lui Bogdan Țibârnă.

Salih Nuhanovic a bifat 18 prezențe pentru CSM-U Oradea în sezonul 2014/2015. El a avut medii statistice de 9.0 puncte, 4.8 recuperări, 1.4 pase decisive și 1.1 capace pentru un indice al eficienței de 11.2 unități în 21 de minute jucate pe meci. Pivotul a avut un procentaj excelent de la 2 puncte, de aproape de 60% în timp ce de la linia de fault a suferit puțin, cu un procentaj de doar 57%.

În cariera sa, Salih Nuhanovic a mai jucat la formații precum Zlatorog Lasko (Slovenia), Debrecen (Ungaria), Elektra Esotech (Slovenia), Astrum Levice (Cehia), Bemaco Nitra (Slovacia), respectiv Club Africain Tunis (Tunisia).

Din lotul de sezonul trecut, pe lângă Salih Nuhanovic, CSM-U Oradea i-a mai păstrat pe Dani Popescu, Bogdan Țibârnă, Rareș Pașca, Sergiu Pop și Sebastian Ionescu și în plus l-a înregimentat și pe internaționalul român Andrei Mandache.

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    Salih...
    Salutare... sincer sa fiu ma bucur ca Salih continua. Cred ca sezonul trecut a fost prea mult in umbra lui Pantic desi cred ca e mai bun ca Mladen. E mai energic si se apara mai bine. Probabil Achim a mizat mai mult pe experienta si s-a bazat mai mult pe Pantic. Totusi cred ca Slaih mai are multe de dovedit si poate sezonul urmator va fi anul lui. Cu siguranta mai avem nevoie de un jucator polivalent care poate juca si 4 si 5, ceva de profilul lui Amis, ca back up la Salih si Bogdan in caz de acumulare de greseli personale. Bine ai revenit Salih si mult succes in sezonul care e inca asa departe.

    cu 8 ani în urmă (16.06.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea andreicovici :

    de la Ploiesti
    Poate poate...ne orientam si noi catre careva de la Ploiesti?...Daca ne permitem, evident...
    Ps. In afara de Burlacu :)

    cu 8 ani în urmă (20.06.2015)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Pai care? Nu a mai ramas decat Stefan Pot sau eventual Sasha Ocokoljic reactivat:)
      Burlacu a iesit din garantie(mental e iesit de cand l-o facut masa). Szijarto nici nu vreau sa ma exprim. Cel mai bun jucator si omul care practic a castigat titlul, Runkaukas a semnat prin alte zari si era prea bun pt Romania. Zigeranovic e la Cluj, ramane Pelekanos...

      cu 8 ani în urmă (22.06.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Flowers
    Ar mai fi si Flowers

    cu 8 ani în urmă (22.06.2015)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Flowers si-a exprimat dorinta de juca prin alte parti imediat dupa finala, de aia nu l-am pomenit.

      cu 8 ani în urmă (22.06.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!