Stiri

Sasa Ocokoljic: „Mă bucură faptul că începem să arătăm ca o echipă adevărată”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.11.2018

Steaua București a încehiat parcursul european cu o victorie la Ploiești în fața lui Cherkaski Mavpy, scor 87-70. Formația militară a încheiat cu un bilanț de o victorie și 5 înfrângeri în Grupa E din FIBA Europe Cup. Antrenorul formației bucureștene, Sasa Ocokoljic, a vorbit la finalul confruntării cu formația din Ucraina despre prima victoria din Europa:

„Este un sentiment foarte frumos deoarece am muncit din greu și am avut o mulțime de probleme. Astăzi am fost pregătiț. Vreau să-i mulțumesc publicului din Ploiești, care au venit pentru a doua oară într-un număr mare. Pentru mine este întotdeauna o plăcere să vin aici, pentru că am petrecut mult timp la Ploiești. Despre meci, o victorie foarte importantă pentru noi. Am avut multă energie, în primul rând în defensivă dar și în ofensivă. Mă bucură faptul că începem să arătăm ca o echipă adevărată. Am învins campioana Ucrainei, ceea ce reprezintă un fapt pentru baschetul românesc. Am încheiat campioana europeană cu o victorie, dar puteam avea două sau trei dar sunt mulțumit cu ce am arătat în această seară.”

Întrebat dacă nu are regrete după acest parcurs european, tehnicianul sârb a răspuns:

Am spus-o de atâtea ori. Nu am regrete pentru ceea ce s-a întâmplat în Europa. Aici toate echipele sunt de calitate. Campioana Danemarcei, campioana Kosovo-ului, campioana Ucrainei. Cred că la cinci meciuri din șase am fost pregătiți, de multe ori am făcut lucruri bune ca în seara asta, alteori nu. În general, acesta a fost cel mai bun meci al nostru.”

Antrenorul Stelei a vorbit și despre situația medicală a lui Nikola Malesevic:

„Va reveni de săptămâna viitoare la antrenamente dar este greu de spus când îl vom vedea la un meci oficial.”

Sasa Ocokoljic spune că este mulțumit de parcursul Stelei, în sepcial după cel din campionat:

„Pot să spun că sunt mulțumit. Avem un record de 3-3 în campionatul din România și suntem la mâna noastră. În partea a doua vom avea 8 meciuri dintre care 5 în București. De fiecare dată când ceva e în mâna noastră cred că vom putea gestiona. Suntem într-o postură bună.”

FOTO: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!