Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sasha Ocokoljic: „E ca și cum ai fi împușcat de la o jumătate de metru și te rogi să supraviețuiești”

Eduard Popa, Andreea Vlase

Eduard Popa, Andreea Vlase
04.11.2018

CSA Steaua a pierdut în deplasare la Timișoara al treilea meci consecutive în Liga Națională de Baschet Masculin, scor 62-79.

Antrenorul Stelei, Sasha Ocokoljic, se plânge de situația în care se află clubul său din cauza faptului că formația s-a reunit prea târziu și a ratat pregătirea din toamnă:   

„A fost un meci foarte dificil pentru noi. Toată lumea știe de situația noastră, că nu suntem în stare să jucăm 2 meciuri pe săptămână, mai ales din punct de vedere fizic, ceea ce facem acum, cu o echipă foarte scurtă. Călătorim foarte mult, nu facem antrenamente și din punct de vedere fizic nu putem rezista în ritmul ăsta. Să încerci să faci față în ritmul ăsta este ca și cum ai fi împușcat de la jumătate de metru și te rogi să supraviețuiești. Aceasta este realitatea. Credeți-mă. E al treilea meci când primim 25 de puncte din cauza turnover-urilor. Puncte ușoare. Felicitări Timișoarei, au jucat mult mai bine. Dar în acest moment acesta este adevărul. Când vom avea o echipă completă, vom putea emite pretenții. Deocamdată aceasta este soarta noastră: să suferim. Până când vom termina cu competițiile europene. După aia vom avea un singur meci pe săptămână. Am venit aici din Ucraina, după ce am călătorit 48 de ore. Am făcut doar un antrenament ușor. Timișoara a venit pregătită să câștige. Nu am fost pregătiți din punct de vedere fizic.”

Ocokoljic susține că nu se așteaptă să facă alte transferuri, după legitimaea lui Uros Lucic:

„Nu voi mai face noi transferuri, pentru că acum am doi jucători foarte importanți, Ante Delas și Nikola Malesevic, pe care îi aștept la antrenamente. Nu mă aștept să fac noi transferuri. Voi lucre cu ce am avut de la 24 septembrie, când am primit pe mână 13 jucători nepregătiți din punct de vedere fizic. Pentru o perioadă voi avea în continuare foarte, foarte multe probleme”.

Etapa viitoare CSA Steaua va juca pe terenul celor de la CSU Sibiu.

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!