Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sasha Ocokoljic: „Fără rotație, fără un cinci adevărat, asta este realitatea”

David Istrate, Mara Mihăilescu

David Istrate, Mara Mihăilescu
21.12.2018

CSA Steaua București și BCM U FC Argeș Pitești și-au disputat o confruntare din cadrul etapei a 11-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin în seara de 21 decembrie. Jucătorii lui Florin Nini au controlat cea mai mare parte a jocului și s-au impus în cele din urmă la o diferență de 21 de puncte, scor 92-71.

După încheierea meciului cu BCM U Pitești, Sasha Ocokoljic, antrenorul oaspeților, a analizat acest joc, punând accent pe agresivitatea adversarilor și pe banca scurtă de care dispune CSA Steaua în sezonul acesta.

„În primul rând, doresc să felicit echipa din Pitești. Ei au jucat foarte bine astăzi, chiar dacă se aflau puțin sub presiune, fiind forțați să învingă în acest meci. Consider că au venit pregătiți să joace. În prima repriză am reușit să îi oprim în unele aspecte ale jocului, dar apoi, când au început să joace mai agresiv împotriva formației noastre cu o bancă foarte scurtă, s-au văzut rezultatele. De asemenea, pe lângă câteva aruncări dificile, care nu au fost decisive, cred că ei au decis meciul cu multe coșuri ușoare pe care le-au marcat împotriva noastră. Prin urmare, diferența s-a făcut în al treilea sfert când ei au venit de la vestiar foarte agresivi, noi am pierdut de câteva ori mingea, ei au marcat câteva coșuri ușoare combinate cu niște aruncări dificile și a fost finalul poveștii. Așa cum am spus, fără rotație, fără un prim cinci adevărat, asta este. În acest moment, aceasta e realitatea noastră.” 

*Notă editor: Datorită sunetului de fundal, la traducerea inițială autorul a adăugat eronat cuvântul "prim" aspect ce a schimbat sensul declarației. S-a corectat ulterior.* 

În continuare, tehnicianul Stelei a vorbit despre modul în care vede acum clasamentul și a dat detalii și despre importanța următoarei partide, care va avea loc în compania lui SCM Timișoara.

„Așa cum ați văzut, Pitești este în urmă la numărul de victorii dar cu siguranță se află într-o poziție bună. După aceea, suntem noi și Timișoara, care va veni să joace împotriva noastră, acea partidă fiind una decisivă. Cu siguranță, pentru noi povestea nu este gata în acest moment. Vom încerca să ne pregătim mai bine pentru meciul cu Timișoara și să încercăm să luptăm până în ultimul moment.”

Pe final, Sasha Ocokoljic a dat câteva informații despre problemele de lot întâmpinate de formația sa, legându-se în mod special de plecarea lui Skylar Spencer. De asemenea, antrenorul a anunțat și o posibilă plecare a lui Malesevic de la trupa militară.

„În acest moment avem doi jucători care au plecat de la echipă. Spencer s-a dus la o altă formație chiar dacă încă se afla sub contract, părăsind astfel echipa, așa cum ați văzut pe multe site-uri. Cu toate că legal el încă era sub contract, Spencer a plecat fără să ne anunțe. Malesevic este în continuare sub contract însă vom vedea în următoarele zile care este situația cu el. În acest moment, aceasta e o situație despre care oficialii clubului ar trebui să vorbească. Singura situație clară e legată de Spencer care a semnat cu o altă echipă, fără permisiunea clubului. Legat de Malesevic clubul trebuie să ia o decizie în următoarea perioadă.”

În partida din această seară, CSA Steaua București a suferit cea de-a 5-a înfrângere consecutivă și, cu un bilanț de 3 victorii și 8 înfrângeri, ocupă poziția a 6-a în clasament. În următoarea etapă, elevii lui Ocokoljic o vor întâlni pe SCM Timișoara.

*foto: Facebook Steaua Baschet

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!