Stiri

Sasha Topchov: ’’Vom da totul pentru a câştiga partida'’

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
16.10.2013

 

Topchov

Sasha Topchov, pivotul înregimentat în această pauză competițională de SCM U Craiova, a prefaţat pentru Total Baschet, partida împotriva bulgarilor de la Levski Sofia, confruntare ce va inaugura sezonul 2013-2014 din Liga Balcanică. Acesta s-a declarat încrezător în ceea ce priveşte partida de joi seara.

’’Fiecare joc l-am jucat şi îl vom juca la victorie. Nu văd niciun motiv pentru care să nu jucăm la fel şi în meciul cu Levski. Vom da totul pentru a câştiga prima partidă din Liga Balcanică. Sunt convins că putem învinge în jocul de joi seara. Aşteptăm şi fanii la sală deoarece avem nevoie de ei. În fiecare joc, publicul a fost al şaselea jucător pentru noi.’’

SCM U Craiova va primi vizita lui Levski Sofia, joi, cu începere de la ora 19:00. Paritda va fi transmisă în direct de TVR 2.

                                                                                                                    Foto: Andor Marton 

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Madalina N :

    Hai Craiova!!!
    Maine seara vom umple Sala Polivalenta din Craiova si vom canta intr-un glas - Hai Universitatea, Hai Craiova, tu Campioana unei mari iubiri!..Europa va afla ce inseamna sa traiesti cu alb-albastru in inima!

    cu 10 ani în urmă (16.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!