Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sasha Topchov confirmă plecarea de la Oradea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.05.2013

Foto: Andor Marton

Miercuri seară site-ul Total Baschet a anunţat în exclusivitate faptul că Sasha Tophcov nu va mai continua alături de CSM Oradea începând cu sezonul următor. Şerban Sere, managerul grupării bihorene a contactat site-ul nostru dezminţind aceste informaţii respectiv cele privind posibila plecare a sportivilor Pesic, Maric şi Stefanovic.

Cu toate acestea, Sasha Topchov a confirmat plecarea sa de la CSM, luându-şi la revedere de la fanii echipei orădene prin intermediul unui cunoscut site de socializare. Astfel este puţin probabil ca pivotul sârb să revină la formaţia ce a încheiat sezonul competiţional pe poziţia a 3-a.

Sasha a evoluat în ultimele trei sezoane alături de CSM Oradea.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Florin4D :

    Opinie.
    Si Will a scris la fel ca si Sasha, doar ca pe engleza, "La revedere Oradea" si el avea deja semnat contractul cu noi pentru un nou sezon.

    La revedere nu inseamna automat faptul ca nu-si va mai prelungi contractul.

    Pana nu sunt informatii si declaratii oficiale cred ca nu se poate afirma atat de ferm pe baza unui simplu status vag de facebook "Sasha CONFIRMA plecarea de la Oradea".

    cu 10 ani în urmă (30.05.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Hmmm
    I-a placut lui Sabin sa aibe ultimul cuvant in discutia cu Serban Sere!
    Faptul ca nu a fost nimic anuntat oficial privind despartirea de Sasha...face aceasta stire....nula de drept. :)

    cu 10 ani în urmă (30.05.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!