Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sasha Topchov părăsește pe SCM U Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.12.2013

SCM U Craiova s-a despărțit de pivotul sârb Sasha Topchov. Acesta a ajuns în Bănie în această vară ca înlocuitor al lui Ionuț Drăgușin, care s-a accidentat în presezon. În LNBM, Topchov a petrecut o perioadă importantă a carierei sale la CSM Oradea acolo unde a câștigat medalia de bronz a campionatului, în ediția precedentă.

Pivotul ce măsoară 2.06 metri a ajuns la 34 de ani iar în această stagiune a evoluat pentru echipa craioveană și în Liga Balcanică nu doar în Liga Națională. Topchov a evoluat în tricoul alb-albastru 7 partide în LNBM, unde a avut medii pe partidă de 4.3 puncte, 1.7 recuperări și o eficiență de 3.3 unități pe meci. În Liga Balcanică, Topchov a avut prestații mai bune decât în LNBM. În competiția continentală acesta a jucat tot 7 meci și a terminat cu o medie pe partidă de 6.0 puncte, 2.9 recuperări, 0.4 pase decisive și o eficiență de 5.7.

Evoluțiile sale nu au semănat deloc cu cele din sezoanele trecute de la Oradea, unde era un pion important. Acest lucru a determinat această despărțire și desigur și faptul că Ionuț Drăgușin este aproape să revină a fost un factor important.


Foto: Lucian Calinescu

8 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Topchov
    Se acumulase prea multa tensiune in randul iubitorilor baschetului si s-a dat drumul la supapa de avarie.

    cu 10 ani în urmă (12.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe p.baschet :

    Prima supapa
    Sa vedem cum se va drumul la urmatoarele si care vor fii,sau cine il va inlocui pe Topchov

    cu 10 ani în urmă (12.12.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Victorie!!!
    Sa curga sampania in Banie, raul a fost indepartat.
    Nu uitati ca Topchov a fost chemat la Craiova pentru a suplini absenta lui Dragusin, el anuntase deja ca s-a lasat de baschet dar cred ca Mandic a preferat sa ia in ultima clipa un pivot pe care il cunostea deja.

    cu 10 ani în urmă (13.12.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    intocmai
    Exact,taman ce-a scapat cepul de la butoiul cu ironie posirca.La urma urmei putea sa-l cheme si Papa,e total neimportant aspectul,a venit printr-o intelegere mutuala si NU PRINTR-UN HOLD-UP si a jucat catastrofal.EVIDENT ca venirea nu e vina jucatorului ci a celor ce au decis asta,dar o repet a n-a oara, asta NU-L EXONERA DE RESPONSABILITATEA PRESTATIILOR MIZERABILE AVUTE si nici nu-i obliga pe fani sa-l indrageasca.

    cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      Topchov
      Eu cred ca il bagati in aceiasi oala cu maric in sensul in care v-ati asteptal la el mai mult decat poate. In ceea ce priveste prestatiile eu din ce ma vazut pe la TV sau citit statistici (voi sigur stit mai bine) nu mi s-au parut deastroase fata de ce stiam ca poate. A fost cel mai bun marcator al Craiovei in un meci, in ultimul a dat cos si fault cand trebuia in putinele minute avute. Nu pot obliga pe nimeni sa il placa si nici nu vreau asta dar nu mi si pare ca el a dezamagit asa mult. Cu Maric e alta poveste si nu ma nici un contra argument.

      cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      fix Topchov
      Ma rog,e dreptul tau sa o tii pe-a ta pana-n panzele albe in privinta omului,insa lucrurile stau asa:nu s-a asteptat nimeni la minuni din partea lui,fiindca se stia ca e limitat,problema este ca n-a jucat nimic,fiind mult chiar sub statistici ca aport real in teren.Respectiv iar te pripesti in privinta lui Maric,chiar daca nu a dat integral satisfactie,din cauza jocului ofensiv foarte slab,a dres-o mai mereu prin aportul defensiv remarcabil(in meciul de la Pristina A PREDAT O LECTIE de aparare),evident ca nu are cum sa fie bagat in aceeasi oala cu Topchov.

      cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    ...
    Eu ma refer la faptul ca el trebuie deja de un an sa se opereze la genunchi (daca iti aduci aminte la noi nu a jucat aproape de loc in PO) asa ca nu poate sa joace nici macar atat cat ar fi in stare. Despre maric ma bucur ca ai ajuns la ce ti-am sis eu cam cu o luna in urma si am fost luat peste picior de foarte multi specialisti.

    cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      neatent
      Iar esti total neatent,ia lectureaza comentariile mele de la bunul inceput despre Maric,si daca gasesti macar unul singur in care sa-l fi atacat,anunta-ma!Cu Topchov te las in plata Domnului,eu spun simplu si banal ca a jucat execrabil si atat(ceea ce este pura REALITATE),tu o tii una si buna ba cu genunchii,ba cu limitele,ba ca n-a venit singur...

      cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!