Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sasha Topcov ratează și următoarele două meciuri ale lui CSM Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
25.02.2013

Sasha Topcov va rata cu siguranță și următoarele două meciuri ale lui CSM Oradea. Pivotul echipei bihorene a suferit o accidentare la genunchi în repriza a doua a meciului cu Gaz Metan Mediaș din etapa a 22-a în sezonul regulat al Ligii Naționale.

În urma analizelor efectuate s-a ajuns la concluzia că Topcov are o leziune la menisc. Medicii au recomandat repaos total pe termen cât mai lung în speranța refacerii complete. Astfel, Sasha nu va efectua niciun antrenament în următoarea perioadă, urmând să rateze partida de la Giurgiu, respectiv pe cea cu Farul Constanța, din rundele a 24-a, respectic a 25-a. El ar urma să revină la antrenamentele echipei după meciul cu Farul.

Topcov are medii stagionale de 12.1 puncte, 4.0 recuperări, 0.5 pase decisive, 0.7 intercepții și 1.4 posesii pierdute pentru un coeficient de 12.8 la eficiență. El are 66% la aruncările din acțiune și 71% la linia de pedeapsă. Sasha parcurge cel de-al 3-lea sezon alături de CSM Oradea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!