Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Scandal la CSM Satu Mare. Consilierii locali îi cer demisia lui Vasile Fogel

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.11.2017

Radu Roca (foto) alături de consilierii PSD i-au cerut public demisia președintelui CSM Satu Mare, Vasile Fogel. / Foto: portalsm.ro

Aparent liderul Ligii Naționale de Baschet feminin CSM Satu Mare se află într-o formă sportivă de învidiat, cu victorii pe linie, însă în realitate conducerea clubului stă pe un butoi de pulbere gata să explodeze. Motivul îl reprezintă datoriile uriașe acumulate în ultimul sezon de către clubul sătmărean transformate în popriri pe conturi, dar si întârzierile de peste trei săptămâni în achitarea salariilor pe luna octombrie către actualul lot de sportive.

Recent bugetul municipalității din Satu Mare a fost executat silit pentru o datorie de peste 20.000 de euro a Clubului Sportiv Municipal, iar subiectul a ajuns pe masa consilierilor locali. La sedința de joi dupămasă consilierul Radu Roca a ridicat problema conturilor poprite ale clubului, dar si a datoriei de peste 20.000 de euro ce a fost achitată din buzunarele sătmărenilor, cerându-i public demisia presedintelui Vasile Fogel.

”Am luat la cunoștință faptul că Clubul Sporiv Municipal are conturile poprite prin pierderea în instanță a unor procese. Ceea ce nu înțeleg este cum şi de unde anume a fost achitat acest prejudiciu, dacă bani din visteria clubului nu au putut fi luați. Vrem să știm cine se face vinovat pentru această situație. Dacă se adeverește că președintele Vasile Fogel se face răspunzător, consilierii PSD îi cer demisia”, declară liderul grupului PSD din cadrul legislativului, conform publicației Informația Zilei.

Prezent la sedință, Vasile Fogel a declarat că nu își va da demisia deoarece consideră că sentințele judecătoresti "nu se bazează pe nimic".

"Văd că acum și voi vreți să ne puneți bețe în roate. Când ați fost la conducere și nu am avut rezultate nu ați fost vehement. Nu îmi voi da demisia când îmi cere Radu Roca" - a fost replica presedintelui CSM Satu Mare.

La rândul său primarul Kereskeny Gabor l-a acuzat în mod direct pe Radu Roca de dezinformare fiind, în opinia sa, principalul responsabil pentru plecarea lui Destiny Williams, deși în realitate sportiva a părăsit clubul datorită unei oferte mai bune, dar și a întârzierilor salariale. 

Astfel, situația nu se arată deloc îmbucurătoare la CSM Satu Mare, clubul având în continuare conturile blocate până la achitarea restului de datorie, în cuantum de 10.000 euro, în timp ce sportivele așteaptă la rând deblocarea situației pentru a-și putea primi salariile.

Mai citiți si:

ULUITOR. Vasile Fogel: "Contabila a semnat în locul meu, iar eu i-am dat 10% bonus la salariu"

INEDIT. Cum a scăpat un club din România de o datorie de 20.000 euro: a "pasat-o" cetățenilor orasului

Cea mai bine plătită jucătoare din România primeste peste 100.000 USD de la Consiliul Local Satu Mare

Cu conturile blocate CSM Satu Mare a plătit salariile dintr-un cont al trezoreriei destinat religiei

Clubul Sportiv Municipal Satu Mare se află în imposibilitate de plată

Încă un caz Dikeoulakos. Jose Araujo a acționat în instanță pe CSM Satu Mare la Tribunalul Bucuresti

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!