Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Schimbări de trupe în cadrul lotului Stelei CSM București

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.02.2015

Steaua CSM București a realizat primele transferuri în anul 2015. Formația militară i-a înregimentat pe Marque Perry și Luka Drca. De asemenea Niksa Bavecvic a renunțat la serviciile altor doi jucători, Adrian Tudor și Terrell Everrett, după cum anunță site-ul oficial al grupării bucureștene.

Marque Perry este un jucător în vârstă de 34 de ani ce măsoară 1.88 metri și care evoluează pe poziția 1. Ultima echipă pentru care americanul a jucat este Istanbul BSB, ocupanta locului 10 din prima ligă a Turciei. De-a lungul carierei sale, Perry a jucat pentru echipe cu nume precum Olympiakos și Union Olimpija Ljubljana cu care a bifat prezențe și în Euroligă dar și la Krylia Samara, BC Donetsk, VEF Riga, Ural Ekaterinburg sau Bologna. La Samara, Marque Perry a fost coleg de echipă cu actualul președinte al Stelei, Virgil Stănescu.

Sârbul Luka Drca vine din Grecia de la Ago Rethymo. În vârstă de 27 de ani, sportivul măsoară 1,95 metri și evoluează pe pozițiile 2-3. În cariera sa, Drca a mai evoluat la Steaua Roșie Belgrad, Mega Vizura, OKK Belgrad și BC Astana.

Adrian Tudor părăsește Steaua CSM după un sezon și jumătate petrecut în capitală. Conducătorul de joc a bifat în acest sezon 18 partide pentru formația militară și a avut medii de 3.2 puncte și 2.2 pase decisive în 17 minute jucate pe meci.

Cel de-al doilea jucător care părăsește echipa militară este Terrell Everett, care nu a rezistat un sezon în campionatul nostru. Americanul a jucat 17 partide sub comanda lui Niksa Bavcevic și a avut medii statistice de 11.2 puncte, 3.2 pase decisive și 2.9 recuperări.

Marque Perry și Luka Drca se vor alătura în această săptămână lotului Stelei însă nu vor evolua în fața Timbei Timișoara, meci programat sâmbătă, 28 februarie, după cum anunță tot site-ul steauabaschet.ro.

4 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Nkw :

    .
    Everett era un jucator bunicel, nu inteleg de ce l-au inlaturat..

    cu 9 ani în urmă (26.02.2015) Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    Caracter, mi se parea ca juca pentru statistica...
    Cat despre Tudor nu ar strica sa il avem la echipa! La noi cel putin in afara de Iuri ceilalti romani sunt...(pacat de Orbeanu ca a decazut)

    cu 9 ani în urmă (26.02.2015)
    • FC Argeș Pitești Rudolf:

      Re
      Imi placea Everrett. Cat despre Tudor... Nu il vad intr o echipa de top. Ultimele meciuri au fost f slabe.

      cu 9 ani în urmă (26.02.2015)
    Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    tudor
    Un smecheras care a jucat " din talent " si amintiri ani buni.
    Pacat de talentul lui, un ratat.

    cu 9 ani în urmă (26.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!