Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Schimbări pe banca tehnică pentru BCM U FC Argeș Pitești

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
10.02.2019

BCM U FC Argeș Pitești a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă, postat pe site-ul oficial al clubului, că s-a încetat colaborarea cu antrenorul secund al echipei, Alexandru Ziguli. Anunțul a fost făcut de clubul argeșean în cursul zilei de sâmbătă.

Decizia a fost luată în urma normelor impuse de către Federația Română de Baschet și anume, că antrenorul secund trebuie să aibă o licență superioară.

Cu această ocazie, BCM U FC Argeș Pitești a anunțat cooptarea ca antrenor secund a lui Sorin Căprărescu. Noul tehnician al argeșenilor are un CV larg în angrenajul echipei: un titlu de vicecampion în 2007, câştigarea Cupei şi a Supercupei României în anul 2012, în calitate de antrenor secund. De asemenea, a fost manager în sezoanele 2013-2014 (locul 6 în LNBM şi locul 4 în Final Four-ul Cupei României) şi 2014-2015 (locul 5 în LNBM şi locul 3 în Final Four-ul Cupei României), înainte să renunțe la funcția de conducere în anul 2016.

BCM U FC Argeș Pitești ocupă în acest moment ultimul loc în clasamentul Grupei Roșii, cu 24 de puncte, acumulate din 7 victorii și 10 înfrângeri. Pentru argeșeni urmează partida de pe teren propriu, contra SCM Timișoara, luni, 11 februarie, începând cu ora 19 în sala Trivale. Partida va fi transmisă pe Digi Sport 4.

*foto: Mihai Neacșu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!