Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Se cunosc arbitrii ce vor oficia meciurile 3 şi 4 de la Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.05.2014

Foto: Radu Roşca (rpressport.ro)

Joi şi vineri, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, se vor desfăşura meciurile 3 şi 4 ale semifinalei dintre "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca şi CSU Asesoft Ploieşti. Înaintea celor două confruntări scorul la general este egal, formaţiile împărţindu-şi victoriile în primele jocuri de la Ploieşti.

Federaţia Română de Baschet a anunţat din timp brigăzile de arbitri ce vor oficia cele două dueluri, fiind vorba de şase arbitri diferiţi respectiv doi comisari.

Meciul 1:
Laurenţiu Grigoraş, Alexandru Olaru şi Alin Faur
Comisar: Nicolae Daneţiu

Meciul 2:
Marius Ciulin, Ciprian Stoica, Dragoş Nicolae
Comisar Raduly Zoltan

În ceea ce-l priveşte pe Grigoraş, acesta se află în faţa primului joc după o pauză de aproape trei luni cauzată de o accidentare la umăr. Conform notelor acordate de comisari în această ediţie de playoff, Alexandru Olaru şi Marius Ciulin au fost cei mai bine notaţi arbitrii, în timp ce Alin Faur şi Dragoş Nicolae au fost ambii suspendaţi în urma unor meciuri disputat de Cluj-Napoca. De asemenea pentru Nicolae este primul meci ce poate fi oficiat de către acesta după suspendarea de patru etape dictată la începutul lunii de FRB.

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu JCN :

    nicolae
    nu inteleg cine il tot promoveaza pe dezastrul asta ambulant. E clar ca cineva are interes sa il vada la centru altfel nu imi explic cum un arbitru atat de slab e trimis la meciuri asa importante.

    cu 9 ani în urmă (22.05.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca opreamarius :

    Rusine
    Rusine pentru ca trimite-ti la un asa meci asa arbitru dezastru.Sa va asteptati la un spectacol prost facut de Grigoras.

    cu 9 ani în urmă (22.05.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin :

    meciul 4
    Nici la meciul 4 nu este vreo mare fericire...

    cu 9 ani în urmă (22.05.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș piroskutya :

    se fura ca in codru
    in primul sfert 3 faze in sfertul 2 6 faze din care 3 de domeniul fantasticului. E slab ploiestiul,o sa fie greu sa bata chiar si cu asa de arbitraj. Dar maine vine Ciulin, care pana acum a fost cuminte in plat off, sa vedeti ce arbitraj va fi maine!

    cu 9 ani în urmă (22.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!