Stiri Cupa României Feminin

Se cunosc echipele calificate în Final Eight-ul Cupei României la feminin

Silviu Isailă

Silviu Isailă
30.09.2017

Astăzi, 30 septembrie, au avut loc partidele retur din prima fază a Cupei României. Opt echipe vor continua parcursul în această competiție. CSU Alba Iulia și BC Sirius sunt echipele care au părăsit competiția.

Așadar, Phoenix Galați, Universitatea Cluj, CSM Satu Mare, SCM Timișoara, ICIM Arad, CSBT Alexandria, Sepsi SIC și Olimpia Brașov sunt echipele calificate în Final Eight-ul Cupei României. ACS Sepsi SIC a fost calificată direct, datorită evoluției în cupele europene, în timp ce echipa de sub Tâmpa a obținut calificarea după retragerea adversarului, Politehnica Iași.

Adversare în primul tur al Cupei României, Universitatea Cluj și CSM Satu Mare au obținut ambele calificarea în Final Eight. Universitatea Cluj a fost lucky loser, după o diferență de șase puncte la general. De asemenea, ICIM Arad a obținut calificarea din postura de lucky loser.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!