Stiri Cupa României Masculin

Se cunosc perechile din turul 3 al Cupei României la Baschet Masculin

Andreea Vlase

Andreea Vlase
03.12.2018

Tragerea la sorți pentru turul 3 al Cupei României la Baschet Masculin a avut loc astăzi. Formațiile de pe pozițiile 5-8 din prima grupă valorică inițială a LNBM intră în competiție și vor avea adversari din grupele valorice inferioare.

Dinamo Știința și SCMU Craiova au parte de dueluri cu formații din grupa valorică B, iar SCM Timișoara și BCM U FC Argeș Pitești joacă cu primele două clasate din grupa valorică C. Reamintim că în cupă se joacă după regulile din campionat în ceea ce privește jucătorii autohtoni și numărul maxim de străini. Echipele din grupele A și B, iar în faza a doua Roșie, Galbenă și Albastră, pot folosi 6 jucători străini și este obligatorie prezența unui român în teren tot meciul, iar în prima repriză acesta trebuie să fie sub 23 de ani. În grupa C și Verde echipele trebuie să folosească doi români pe teren tot meciul și unul trebuie să fie U23, iar limita maximă este de 4 străini pentru acestea.

Iată cele patru dueluri din turul 3 al Cupei României:

Athletic Constanța vs Dinamo Știința București

CSM Sighetu Marmației vs SCM Timișoara

CSM Mediaș vs SCM U Craiova

CSM Târgu Mureș vs BCM U FC Argeș Pitești

Meciurile se vor disputa în 30 ianuarie și 6 februarie, fiind devansate după ce inițial au fost programate în luna martie. Cele patru câștigătoare ale acestor dueluri se vor alătura în turul patru semifinalistelor campionatului de anul trecut.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș Whomever :

    Mures - Pitesti
    Pare sa fie cel mai atractiv meci din cele enumerate !

    cu 5 ani în urmă (04.12.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii