Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Barnette a revenit la antrenamentele lui CSM CSU Oradea (Foto)

David Istrate

David Istrate
25.03.2019

Vineri, 22 martie, CSM CSU Oradea a anunțat reîntoarcerea lui Sean Barnette în lotul lui Cristian Achim, după o absență de mai bine de 7 luni. Jucătorul american a semnat de la începutul sezonului cu trupa orădeană însă a fost nevoit să se plece înapoi în Statele Unite din cauza unor probleme medicale.

Sean Barnette se află la al 5-lea sezon în Liga Națională de Baschet Masculin și își dorește să își ajute coechipierii să obțină un nou titlu. În cursul acestei dimineți (25.03), sportivul de 32 de ani a efectuat primul antrenament după întoarcerea la Oradea și a transmis un mesaj fanilor bihoreni:

Cum sunteți, Oradea? Mă bucur să fiu înapoi aici. De-abia aștept să vă văd vineri. Apreciez toată dragostea și încurajarea voastră.”

În următoarea etapă, CSM CSU Oradea joaca pe teren propriu un derby al Ligii Naționale. Formația pregătită de Cristian Achim o întâlnește pe U-BT Cluj-Napoca vineri, 29 martie, de la ora 17:15, într-un meci transmis de Digisport.


*foto: Facebook - CSM CSU Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    ce zambet
    de Ronaldinho - dintosul are in prima poza din articol :)

    pare relaxat, inseamna ca e bine dpdv fizic/medical.

    Multa bafta Sean, intotdeauna un jucator muncitor si modest.

    cu 5 ani în urmă (26.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!