Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Barnette, debut promițător în acest sezon pentru CSM CSU Oradea

Eduard Popa, Mara Mihăilescu

Eduard Popa, Mara Mihăilescu
06.04.2019

CSM CSU Oradea a pierdut ultimul meci din sezonul regulat al LNBM – Grupa Roșie, scor 81-90, pe terenul celor de la BCM U Pitești. Partida nu a avut vreo importanță deosebită pentru cele doi echipe, întrucât își știau dinaintea locul din clasament. Cu toate acestea, Oradea a putut să îi dea oportunitatea lui Sean Barnette să revină pe parchet.

Americanul a revenit la Oradea la începutul acestui sezon, dar nu a putut juca din cauza faptului că o accidentare mai veche suferită în Liban i-a recidivat. Înțelegerea lui Sean cu CSM CSU Oradea a fost sistată până când americanul s-a pus pe picioare și a putut juca baschet fără probleme. După aproape două săptămâni de la acest moment, Sean Barnette a reintrat pe parchet și a avut o prestație neașteptat de bună pentru Oradea.

Barnette a înscris 15 puncte, cu 2 recuperări, 6/10 din acțiune și 3/6 de la libere, în 19:40 minute. El a mai avut și 3 turnovers și o intercepție, pentru un indice al eficienței de +9. Sean a fost al doilea cel mai bun marcator, după Kris Richard, cel care a marcat 21 de puncte.

Barnette a devenit al optulea jucător străin din lotul Oradiei*, după Muhamed Pasalic, Kris Richard, Arturas Valeika, Nikola Markovic, Marc Carter, Dragan Zekovic și Pavle Reljic.

Pentru CSM CSU Oradea urmează acum partida cu U-BT Cluj, din semifinalele Cupei României.

*foto: Mara Mihăilescu/Total Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea minotauro :

    TotalBaschet
    Defapt e al 7-lea strain; mai e si Marc Carter.

    cu 4 ani în urmă (06.04.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!