Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Barnette, primire de excepție din partea fanilor orădeni

Eduard Popa, Valentin Todea

Eduard Popa, Valentin Todea
29.03.2019

sean barnette intoarcere oradea

CSM CSU Oradea întâlnește U-BT Cluj în partida care deschide etapa a 9-a din LNBM, Grupa Roșie. Cu acest prilej a avut loc o reîntâlnire emoțională între Sean Barnette și fanii bihoreni.

Chiar dacă nu a jucat, prezența lui Sean Barnette s-a făcut simțită în arena orădeană. Veteranul american a dat autografe la intrare în Sala Toni Alexe tuturor fanilor doritori și a fost primit cu aplauze la scenă deschisă din partea suporterilor bihoreni, în momentul în care a fost prezentat de către crainic.

Sean Barnette revine în cadrul trupei lui Cristi Achim după ce a suferit o accidentare destul de dură sezonul trecut, pe când evolua în Liban. Astfel, Barnette a fost semnat de Oradea la începutul acestui sezon, dar contractul dintre cele două părți a fost sistat, pe perioada în care Sean a fost în refacere.

Sean Barnette are la activ patru sezoane în Liga Națională de Baschet Masculin, două alături de U-BT Cluj-Napoca (2012/2013 și 2014/2015), respectiv două alături de CSM CSU Oradea (2015-2017). În cele 128 de meciuri jucate în campionatul intern și 16 în Cupa României, veteranul american a înregistrat medii statistice de 13.3 puncte, 6.9 recuperări, 2.4 pase decisive, 1.3 intercepții și 0.5 capace pentru un indice de eficiență de 16, în aproape 30 minute pe partidă.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!