Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sean Barnette rămâne jucătorul lui CSM CSU Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.07.2016

CSM CSU Oradea  continuă colaborarea cu Sean Barnette. Sportivul american a semnat un contract valabil pentru sezonul 2016/2017. Acest contract reprezintă premiul oferit de CSM CSU Oradea pentru Sean Barnette, cel care a avut un sezon excepțional, încununat cu câștigarea titlului LNBM, primul trofeu din palmaresul formației bihorene.

În vârstă de 30 de ani, Sean Barnette a jucat 44 de partide în sezonul trecut pentru CSM CSU Oradea în Liga Națională de Baschet Masculin. El a înregistrat medii statistice de 15.1 puncte, 7.8 recuperări și 2.9 pase decisive în 30 de minute petrecute pe parchet, cu o eficiență de 18.3 puncte. Americanul a bifat 6 partide și în Cupa României, acolo unde a contabilizat 15.7 puncte, 7.5 recuperări și 1.5 pase decisive în medie pe meci.

În stagiunea precedentă, Sean Barnette a fost desemnat MVP-ul sezonului regulat de către Redacția Total Baschet.

În cariera sa, Sean Barnette a mai evoluat la Saint-Vailler Drome (Franța), Iowa Energy (NBDL), Fort Wayne Mad Ants (NBDL), Lille Metropole (Franța), Lions de Geneve (Elveția), U BT Cluj-Napoca, Rilski Sportist (Bulgaria) și Ligano Tigers (Elveția).

foto: Valentin Todea

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin :

    ...
    Un castigat atat pt Oradea cat si pt intregul campionat

    cu 7 ani în urmă (12.07.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    S Barnette
    Thank you for the good games the next season.

    cu 7 ani în urmă (13.07.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!